Youtube Vidyolarını İndirme Ve Format Çevirme | Programlarla Uğraşmak İstemeyenlere Swool Çözümü
-
www.converttube.com ben bu siteyi kullanıyorum tarayıcısından dolayı problemi olanlar Google'ye Online FLV Converter yazsınlar çıkan sitelerden kendilerine uyanı kullansınlar.
Örn:
vixy.net
converttube.com
convertdirect.com
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------actığı konunun başlığına nickini yazmazsa gece uyku tutmuo adamı xD
-----------------------------Seni siklemediğimi bildiğin halde neden hala her iletime cevap yazma gereksinimi duyuyorsun ? Başlıkta Swool ya da başka birşey yazması bu kadar önemli mi ? Tahribat.com ve bu hayat için oldukça gereksizsin zaten, bu sana ilk ve son mesajım, absürd insanlarla harcayacak bir vaktim olduğunda pm atarım.
-
firefox direk indiriyo ne uğraşcam ole linki kopyala oraya yapiştır ne gerek var firefoxta eklentiyi kur gersini hallediyo sağ tıkla indir de hemen indir
-
Program iyiymiş , eline sağlık .
İndirdik , teşekkür de edelim ;)
-
kardeş iyi güzelde başlıkta neden swool yazıo,konunun önemi mi artıyo ? özellik mi kazanıyo? çömezlerden biri yada normal üyelerden biri konu açınca o konunun snin konundan bi farkı mı war ?? neden böle şeyler yapıonuz ? tbt de herkes konunun sonuna kendi nickini yazsa güsel mi olur bunu mu istiyosun ??
misal
süper paylaşım - hede hödö paylaşımıdır--
network programları -rene paylaşımıdır--
manyak komik video -nickneyime
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------actığı konunun başlığına nickini yazmazsa gece uyku tutmuo adamı xD
-----------------------------Seni bildiğin halde neden hala her iletime cevap yazma gereksinimi duyuyorsun ? Başlıkta Swool ya da başka birşey yazması bu kadar önemli mi ? Tahribat.com ve bu hayat için oldukça gereksizsin zaten, bu sana ilk ve son mesajım, absürd insanlarla harcayacak bir vaktim olduğunda pm atarım.
-----------------------------
swool'um gevşe ya :S -
eyw hocam :)
-
dostum hala bunlarlamı uraşıyosunuz izlediğiniz videolar zaten bilgisayarınıza kaydolur ama uzantısız dosyalar halinde kullandığınız browserın cache klasörüne opera ve mozilla için internet explorerde temporaty internet files a tek yapmanız gerken cache veya klasörüne temporaty internet files dalıp boyutu büyük dosyaların sonuna .flv koymak bide codeck pack yüklemek sonra herhangi bi converter programıyla istediğin formata çevir
-
dostum hala bunlarlamı uraşıyosunuz izlediğiniz videolar zaten bilgisayarınıza kaydolur ama uzantısız dosyalar halinde kullandığınız browserın cache klasörüne opera ve mozilla için internet explorerde temporaty internet files a tek yapmanız gerken cache veya klasörüne temporaty internet files dalıp boyutu büyük dosyaların sonuna .flv koymak bide codeck pack yüklemek sonra herhangi bi converter programıyla istediğin formata çevir
-----------------------------------------------
ahbap neden kızıyonn , dediğini yapcazz :)) -
Valla konu açıldıı tarihten beri kullanıyorm bu siteyi çok kullanı$lı istediin herşey var vixy vb.türevlerinden daha hızlı i$lem yapıor güsel payla$ım mersi demeyi unutmu$um $imdi diorum mersi canm :F