Youtube Yasak Herkez TTNET Video Kullanacak , Ttnet Ordan Da Para Kazanacak
-
rutube forever :) napam ben ttnet video yu ttnet kulansın sitesini :)
-
Bence TTNET Video değilde Akıllı Tv daha iyi iş yapar zaten yapıyor ama işleri katlar.Çünkü onda Tv faktörüde var ?
Onun için TTNETİN akıllı tv yanında pek para kazanacağı söylenemez...
-
TTNetVideo Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesini okudum ve kabul ediyorum. sözleşmeyi okumak istedigimde 404 bulunamadı hatası alıyorum. Allah bilir sözleşmelerde neler vardır:)
gerçekten güzele benziyor ama bunu yapmanın amacı nedir onu anlayamadım? sadece adsl'ye üye olanlar girdikten sonra anlamsız olmuş.. birde ilerde adsl'yi iptal ettigimde üyeligim ve yükledigim videolar uçacak sanırım.
-
iki dünya bir araya da gelse ben girmem bu siteye gere yok o kadar yasaklasınlar ki fantezi yapıyolar sankı gıremıyoruz yuzlerce gırme şekli var ..........
-
eğer bu siteye girilirse adamlar elde etmek istedikleri her şeyi dayatmaya kalkarlar buradan kazanç sağlamalarıda haklı sebepleri olur a.q alteranetifi yok ki kıçı kırık adsl hizmetleriyle rapidshare gibi bi hizmet vermeye de kalkarlar yarın öbürgün
-
bu firmaya ne kadar sövsek az ;) 70 milyonun ortak karde$i :| kodumun manyakları :|
-
ttnet videoya kadar 50 tane video sitesi var aq
-
adult yoksa bende yokum :p
-
Bi bu işe girmemişlerdi gerizekalılar. Sinir oluyorum şu kuruma :@
-
uGuR bunu yazdı:
-----------------------------TTNetVideo Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesini okudum ve kabul ediyorum. sözleşmeyi okumak istedigimde 404 bulunamadı hatası alıyorum. Allah bilir sözleşmelerde neler vardır:)
-----------------------------al bide burdan yak :)