Youtube Yeni Tasarım Ve Gece Modu
-
Ben beğendim material tasarım güzel olmuş. Oynatıcıyı genişletmişler gereksiz kısımları arkaplana almışlar. Tasarımı beğenmezseniz sağ alttan tekrar eski tasarıma geçebilirsiniz.
--------------------------------------
- Öncelikle özelliği aktif edebilmek için, Chrome kullanmamız ve tarayıcımızın son versiyon olduğundan emin olmamız gerekiyor.
- İlk olarak Chrome’da YouTube hesabımıza giriş yapıyoruz. Ardından, Windows’ta Ctrl+Shift+I, Mac’te ise Option+Command+I kombinasyonlarını
kullanarak Chrome geliştirici sayfasını açıyoruz. - Sonra, üst menüde bulunan Console sekmesini açıyoruz. Buraya document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=fPQ4jCL6EiE” yazıp ve Enter tuşuna basıyoruz.
- Son olarak tarayıcımızı yenileyip, YouTube’a giriyoruz ve sağ üstteki menüden Koyu Renk Modu ayarını aktif ediyoruz.
-
O tırnaklar hata verir yalnız. Tırnak işaretlerini silip
ESC nin altındaki tuşta olan tırnak işaretlerini kullanın.
Yani klasik tek/çift tırnak.
SkynetX tarafından 17/Nis/17 15:12 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
- Öncelikle özelliği aktif edebilmek için, Chrome kullanmamız ve tarayıcımızın son versiyon olduğundan emin olmamız gerekiyor.
Firefox için denedim oldu :P
-
çok iyimiş
-
mkyb bunu yazdı
Ben beğendim material tasarım güzel olmuş. Oynatıcıyı genişletmişler gereksiz kısımları arkaplana almışlar. Tasarımı beğenmezseniz sağ alttan tekrar eski tasarıma geçebilirsiniz.
- İlk olarak Chrome’da YouTube hesabımıza giriş yapıyoruz. Ardından, Windows’ta Ctrl+Shift+I, Mac’te ise Option+Command+I kombinasyonlarını
kullanarak Chrome geliştirici sayfasını açıyoruz. - Sonra, üst menüde bulunan Console sekmesini açıyoruz. Buraya document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=fPQ4jCL6EiE” yazıp ve Enter tuşuna basıyoruz.
- Son olarak tarayıcımızı yenileyip, YouTube’a giriyoruz ve sağ üstteki menüden Koyu Renk Modu ayarını aktif ediyoruz.
şu tbt de işime yarayacak ne öğrendiysem yüzde 50 si çok rahat senin sayende:)
-
SkynetX bunu yazdı
O tırnaklar hata verir yalnız. Tırnak işaretlerini silip
ESC nin altındaki tuşta olan tırnak işaretlerini kullanın.
Yani klasik tek/çift tırnak.
document.cookie='VISITOR_INFO1_LIVE=fPQ4jCL6EiE'
-
patates bunu yazdımkyb bunu yazdı
şu tbt de işime yarayacak ne öğrendiysem yüzde 50 si çok rahat senin sayende:)
Olduğum yerde sesli güldüm millet bana baktı :D -
dalga geçmedim ben.
ne zaman birşey aratsam hep bu paylaşımcı müridin içeirği ile karşılaşıyorum.
çok zamanda özelden nokta atışı hiç sormadan kendisi işime yarayacak olan şeyleri göndermiştir.
adam konuları doğru yere açalım tarzı boşlafçı değil, üretici işe yarayacı bir adam.
bir patatesten çok uzak.
-
İşi gücü bırakıp sayfaya bakasım geliyor,
-
Bu özelliği nasıl kalıcı hale getirebiliriz ? Tarayıcıyı kapatıp açtığımızda eski tasarıma dönüyor.
-
Queltos bunu yazdı
Bu özelliği nasıl kalıcı hale getirebiliriz ? Tarayıcıyı kapatıp açtığımızda eski tasarıma dönüyor.
Firefox kullanıyorsan greasemonkeyden userscript yapabilirsin.
// ==UserScript==
// @name youtube-dizayn
// @namespace youtube
// @include https://www.youtube.com/
// @version 1
// @grant none
// ==/UserScript==
if(document.cookie.substring().indexOf('VISITOR_INFO1_LIVE=fPQ4jCL6EiE') == -1){
document.cookie='VISITOR_INFO1_LIVE=fPQ4jCL6EiE'
location.reload();
}