Youtube"A 2. Yasak Geliyor
-
kapatsınlar amq 2.ci oldu ve ileriside gelicek belli
-
böyle zihniyet ölsün artık.mübarek ramazan gününde allah belasını versin böyle zihniyetin diyorum. lan TELEKOM un nasıl bir beyni zekası var ya bunu yapan lahana zekası taşıyor demektir. adamların amacına ulaşması için süper bir sansür. bunu engellemenin yolu bu değildir. kapatın a.q kapatın abdülhamit devrindekinden çok daha fazla sansür
var görsel basında ve yazılı basında... çare değil böyle yasaklar biz görmüyoruz tamam artık giremeyeceğiz eee peki allahın amerikalısı, ingilterelisi, seyredecek videoları
peki bunu nasıl engelleyeceksin. biz zaten kimin ne bok olduğunu biliyoruz kime bu yasak a.q... youtube la anlaşma sağlansın ki zaten resmi makamlar devreye girince allah değil bu siteyi yapanlar yaptırım uygulanır ya da en azından videoları kaldırırlar. böyle yapınca tamamen
amaca hizmet ediyoruz.yazımı sinirli bir şekilde yazıyorum ama sinirim bunu yapan şerefsizlerden çok bizim basiretsiz yöneticilere kaydı.
-
boraks bunu yazdı:
-----------------------------böyle zihniyet ölsün artık.mübarek ramazan gününde allah belasını versin böyle zihniyetin diyorum. lan TELEKOM un nasıl bir beyni zekası var ya bunu yapan lahana zekası taşıyor demektir. adamların amacına ulaşması için süper bir sansür. bunu engellemenin yolu bu değildir. kapatın a.q kapatın abdülhamit devrindekinden çok daha fazla sansür
var görsel basında ve yazılı basında... çare değil böyle yasaklar biz görmüyoruz tamam artık giremeyeceğiz eee peki allahın amerikalısı, ingilterelisi, seyredecek videoları
peki bunu nasıl engelleyeceksin. biz zaten kimin ne bok olduğunu biliyoruz kime bu yasak a.q... youtube la anlaşma sağlansın ki zaten resmi makamlar devreye girince allah değil bu siteyi yapanlar yaptırım uygulanır ya da en azından videoları kaldırırlar. böyle yapınca tamamen
amaca hizmet ediyoruz.yazımı sinirli bir şekilde yazıyorum ama sinirim bunu yapan şerefsizlerden çok bizim basiretsiz yöneticilere kaydı.
-----------------------------aynen katılıyorum.Bende böle bi yorum yapacaktım. Şunu anlamıyorum. Bu video yu savcılığa şikayed edebilecek kadar akıllı bi şahıs şunuda düşünmüyormu böle yapınca o video yu izlemicekler olanlarda merak edip izliycek.Çok iyi reklam yapmış. sanal provokasyon masası iş başında gene:D
-
yaw o mahkemeye giden adami bulmak lazim aslinda amacin nedir mal insan!
zaten onu yapan disaridan yapio hadi 2 gun kapattin burda sora onu koyan o.çları dicekki ya turkler kapatmışlar siteyi yutubada yazık koymayalım bidaa bole şeyler..
senin zihnini düşünceni beyin noronlarini... lan sivasliyim bide deli oldum bak!!!
o herifin mahkemeye gitmesiyle bi reklam ajansına gidip bakın yutubda bole wideolar war turklere söwüoz demesinden hiç bi farkı yok aq..
yazık yaw yazık.. bide artislik yapiodur bu dingil atama sowuolardi gittim kapattirdim siteyi nası olmuş die!!!!