Youtube.Com Videoları Gaydedme
-
olmuyo buda kaydetmiyo. ayarlıyorum %100 oluyo ama ne video var ne başka bişey
-
ayrıca rude boy senin dediğin yolla sadece görüntüyü alırsın ses kalır.
-
ses kalmaz frame atması gecikir sonrada kaydettiğin videoya bakarsın ses yüzünden gecikme olmuş topyekün zıçmış
bu arada bu program bazı linkleri indirmiyor. -
abi proğramlar işinizi görür ama illa video çekini ile alacam derseniz seside alabilmeniz mümkün ses ve videoyu alıp daha sonra ikisini birleştirebilebiliriz.
-
akşam o da aklıma geldi ulead filan olabilir ama nası olur bilmem bazılarını çekiyo hipno buda idare eder.
-
yaw dün akşam azrail_baba irc de vermişti. bende loglamadığım için bilmiyorum.
-
Yaa o zmn bi kaç seçenek kalıyo onlarıda denemişsinizdir heralde;
www.freeserials.com dan aramak
Craggle tarzı programlarda crack serial vs. aramak
En son winhexle aramak :P winhexle artık kıçıkırık bi karaoke programının bile serialini bulamıyoz :D -
Bakın bide şu geldi şimdi aklıma;
Herhangi bi vidyoya seyretmek üzere tıklayın,yeni açılan sayfanın kaynak kodunu biraz inceleyin,vidyo uzantılarını arayın ;) ben kaynak koduna biraz baktım genelde javascript kullanmışlar,bide hipneler kaydetmeyelim die yaptıkları oyunu gördüm,online macromedia flash player var,işte bu yüzden vidyo linkleri olmayabilir!Yani garanti veremiyorum :( -
Ülen sizi allah napsın, video oynarkene belleği açın(operada cache4 diye geçiyo), diğer dosyaları silin, .tmp uzantılı dosyalardan biri işte seyrettiğiniz videodur; video bitince hiç elleşmeyin .flv diye uzantısını değiştire değiştire deneyin biri video çıkar sonra flv player yükleyip afiyetle yiyin. Sonra işiniz gücünüz yoksa 1 ton program indirip(benim gibi) msn space'inize o videoyu koymaya çalışın :)
-
kozan mesele opera da kolay ben ie kullanmadığım için hiç bilmiyom.
Toplam Hit: 3449 Toplam Mesaj: 27