Youtube.Com Yeniden Engelleniyor
-
bu seferde innoncence of muslims filmi yüzünden youtube yeniden engelleniyor..
ben böyle bir filmi muhatap almalarına şaşırıyorum inanın ki
-
Tipik bir yobaz kafasi iste. Kendine uymayan her dusunceye dusman.
-
Olayın müslümana hakaretle alakası yok. Korktukları şey filmin izlenip sahte bir yapım olduğunun anlaşılması, insanları o tutarsız sahte dublajları dinlemeleri, suni bir eylemin suni sakallı ecnebi örgütler tarafından çıkarıldığı.Şuan video youtube da yok zaten, silmişler.
kvasir tarafından 27/Eyl/12 08:56 tarihinde düzenlenmiştir -
iyi yapıyolar. dinimize alenen hakaret edenlere basamak olan site tabiki kapatılacak. bide sırtımızdan para mı kazandıracaktık
-
slmarlq bunu yazdı
iyi yapıyolar. dinimize alenen hakaret edenlere basamak olan site tabiki kapatılacak. bide sırtımızdan para mı kazandıracaktık
aynen hatta youtube çalışanlarını o videoyu kabul etti diye tehdit mektupları göndermek lazım ki bir daha cesaret edemesinler!
-
la olm biraz rahat olun geniş olun ya, avrupanın %90 nı hristiyan ve yıllardır öyle diziler yapılıyorki isimlerini sayayım istiyorsanız ki biliyorsunuzdur zaten.. artık isa gay'mi olmadı, vampirmi, yalancımı olmadı.. katolikler yobaz, kafayı yemiş örgütmü yapılmadı.. on yıllardır yapılıyor bu diziler ee noldu avrupaya? hey koyun kendi bacağından arkadaş! kimseyi ilgilendirmez insanlar kendilerinde nasıl buluyor bu hakkı anlamıyorum!
libya büyükelçisinin açın bi öldürülürkenki resimlerine bakın bumu müslümanlık? siktiret müslümanlığı bumu insanlık?
-
ilk kapandığı dönemde youtube çok ilgi gören ve gerekli bir siteydi şuanki facebookun kapanması gibi
şu durumda erişim engeli koysalar kimse sallamaz
ayrıca zaten dns var herkesde
ipleri yasaklarsa ozaman biraz sıkıntı oluyo :) hiz yavaşlıyo
-
ByTechno bunu yazdı
la olm biraz rahat olun geniş olun ya, avrupanın %90 nı hristiyan ve yıllardır öyle diziler yapılıyorki isimlerini sayayım istiyorsanız ki biliyorsunuzdur zaten.. artık isa gay'mi olmadı, vampirmi, yalancımı olmadı.. katolikler yobaz, kafayı yemiş örgütmü yapılmadı.. on yıllardır yapılıyor bu diziler ee noldu avrupaya? hey koyun kendi bacağından arkadaş! kimseyi ilgilendirmez insanlar kendilerinde nasıl buluyor bu hakkı anlamıyorum!
libya büyükelçisinin açın bi öldürülürkenki resimlerine bakın bumu müslümanlık? siktiret müslümanlığı bumu insanlık?
-
ByTechno bunu yazdı
-
turkiye nasil ki istanbul'dan ibaret degilse, dogu'da issizlik, essek, at tecavuzleri, kumacilik, cocuk yasta evlilikler, ensest vs..varsa. islam'da turkiyeden ibaret degil. afganistan, irak, iran'da kafa kesenler islamiyetin gercegidir ve sike sike yuzlesmesi gerekir. eger dindas'in kafa kesme, intihar bombaciligi yapma konularinda nam salmissa, sen istedigin kadar islam guzeldir de nafile.
-
slmarlq bunu yazdı
böyle adamlar tahribatta nasıl var anlamıyorum, nasıl youtube un kapatılmasını istiyorlar daha da anlam veremiyorum :/