Youtube"Da İzlenen Videolar Bilgisayara İndirilmiş Oluyormu?
-
evet soru gayet açık ve net sanırım. ben youtube çok takılıyom. fakat bu ay hiç bişe indirmedim bilgisayara. ama toplam transfer 10gb gözüküyo. biyerden youtube'daki izlenen videolar önce bilgisayara indirildi için kotaya dahil diye duydum. doğru mu bu? bana mantıklı geldi ama doğruysa yandık ki ne yandık...
-
Evet hatta temporary internet files'da *.flv uzantısında bulabilirsin dosyaları.
-
eeet aynen öle dostum o videoyu izlemen indirmenle aynı (:
ßazen bende youtube da takılıoum baktım kota amkılıor sınırsız a geçtim :) artık korkusuzca açıorum videoları :P
-
şimdi zıctık işte!..
saol firex aydınlatıın için. hakkatende buldum o dosyaları...
-
web'te gördüğün her harf, her resim, her video, her müzik makinana download edilir. msn'de sana gelen her harf bile download edilir :) bit bit hesapla artık
-
evet saçma bi soru oldu aslında hepsi ram a kaydeliliyo. ama 10 gb yi görünce elim ayağıma dolandı bildiin gibi deil. faturayı mutlaka babamdan önce elime geçirmem lazım
-
:) güzeldi bu , stream videolar hızlı hızlı güzel güzel izlenir ama cna yakar 30 mb klipler bile var :| youtube = kota düşmanıdır. 10 gb ise 100 ytl gibi bir ücret ödeyeceksin geçmiş olsun şimdiden
-
fakındayım saol :(
-
aynen youtube de izlediklerin senin kotana işliyor. çünkü video açılmadan önce ara belleğine alıyor o videoyu...
-
mimar bunu yazdı:
-----------------------------evet saçma bi soru oldu aslında hepsi ram a kaydeliliyo. ama 10 gb yi görünce elim ayağıma dolandı bildiin gibi deil. faturayı mutlaka babamdan önce elime geçirmem lazım
-----------------------------
nasıl 10 gb abi ya nasıl 10gb gelemez abi git türktelekomun sözleşmesini oku Kotanın %50sini yada %40'ını aşabiliyorsun öle bişi olmaz senin kota kaç Gb? ki? 9 gb ? 6gb Onuda belirt.. Koskoca Telekoma gdiiyorsnuzda şu sözleşmeleri okuma gereği duymuyorsunuz.!!! Bende okumazdım ama gözüme ilişti bi araştır.. -
Peki elinde flv player olan warmı ?
Toplam Hit: 4235 Toplam Mesaj: 18