Youtube'da Video İzlerken
-
daha önce böyle bir sorun hiç olmamıştı. bugün olmaya başladı. video izlerken ses kesik kesik geliyor. internetimle ilgili bir sorun değil eminim. şarkı hızlıca doluyor. dolmamasından dolayı da değil. ekran kartı driver'ım falan da güncel. böyle bir sorun yaşayan var mı? youtube'la falan mı ilgili yoksa?
-
donanımsal bir arıza bu benimde laptop böyle anasınısatayım
herşey normal ama ses kesik kesik kelıyor hem xp hemde win 7 yükledim aynı
işlemci kkkasıldığı zaman ses dıdıdıdıdıdıdıd diye keisilir ya aynen öyle oluyor
takipteyim
-
aygıt yöneticisinden ses driverini kaldır pc kapat aç
açılışta tekrar otomatik kendisi bulur zaten sorun sanırsam düzelir
-
şimdi flash player'ı güncelliyorum. belki ondan olabilir. eğer düzelirse haber vericem
-
İşlemcin nedir ?
-
aklıma şu geldi
diriverlieri otomatik kuran programlamı kurdunuz yoksa orjinal sitedenmi indirip kurdunuz ?
bi ara bir pc nin sorununu sitesinden orjinal ses sürücüsünü indirdikten sonra çözmüştümde
-
plastner bunu yazdı
İşlemcin nedir ?
Pentium Dual-Core E5200
-
zalimadam bunu yazdı
aklıma şu geldi
diriverlieri otomatik kuran programlamı kurdunuz yoksa orjinal sitedenmi indirip kurdunuz ?
bi ara bir pc nin sorununu sitesinden orjinal ses sürücüsünü indirdikten sonra çözmüştümde
orjinal sitesinden yüklüyorum hep.
-
Sorunun işlemcinden olduğunu düşünüyorum ben olsam şuan bilgisayarı kapatır 10dk beklerdim.Sonra açardım bir daha denerdim.
Kasanın içeriğindeki tozdan dolayı işlemcin kendini soğutamıyor olabilir.
-
bendede mesela youtube den şarkı açıp başka sekmede de sayfalar arası dolasıyorum.
ve oyuna gırıyorum dıyelım ses kesılebiliyor. mausun yuvarlagını yukarı asagı yapsam bıle sesı etkılıyor değişik :d
-
guys, flash player ile çözdüm sorunu. şu anda bir sıkıntı yok gibi :)