folder Tahribat.com Forumları
linefolder Google / Yandex / Bing ve Servisleri
linefolder Youtube‘Dan Reklamsiz Video İzlemek İçin

Youtube‘Dan Reklamsiz Video İzlemek İçin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

son zamanlarda siyasi reklamlar bunaltici olmaya basladi. youtube rtsp protokolu destekliyor.

rtsp videolarinda reklam yok.

youtube linklerine ait rtsp stream adresi donusturucusu ektedir. (HTML / JS )
    http://www.dosya.tc/server37/rfYPCv/y2rtsp.rar.html

generate ettiginiz linki herhangi bir RTSP Player ile reklamsiz izleyebilirsiniz.

dokumantasyon:

https://developers.google.com/youtube/2.0/reference#formatsp

iyi forumlar,

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

yapmayın etmeyin :(

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo
    Prometheus bunu yazdı

yapmayın etmeyin :(

forumda biri tarayicilara tbt eklentisi gibi bisiy yazmisti. eklentiler ile youtube playeri herhangi bi flash rtsp player ile degistirilebilir.

bos zamani olan birileri yazsin basit ve guzel proje olur..

wh0 tarafından 06/Oca/15 13:34 tarihinde düzenlenmiştir

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Adblock plus bedava beyler. Reklamın R sini görmüyorum. Android tabletim var ona da firefox kurdum (ne kadar çöksede) birde adblock plus kurdum tamamdır. Reklamsız geziniyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Adblock plus bedava beyler. Reklamın R sini görmüyorum. Android tabletim var ona da firefox kurdum (ne kadar çöksede) birde adblock plus kurdum tamamdır. Reklamsız geziniyorum.

Gerek yok. Adaway yükle telefon rootluysa onunla reklamları yok edebilirsin tüm tarayıcılarda. Host dosyasına ünlü reklam servislerinin ip adreslerini ekleyip 0.0.0.0 yapıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

ne istiyorsunu şu reklamlardan yahu görmeyin olsun bitsin reklam paraları ile geçinenler var. Sonra internette kaliteli içerik bitme noktasına geldi diye ağlarız 2-3 yıl sonra :) 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Gerek yok. Adaway yükle telefon rootluysa onunla reklamları yok edebilirsin tüm tarayıcılarda. Host dosyasına ünlü reklam servislerinin ip adreslerini ekleyip 0.0.0.0 yapıyor.

Root yapsam adblock plus 'ın direk android uygulaması var hocam onu kurarım.

Bilgisayarda bu reklam engellemenin babası adlock plus.

DrKill tarafından 06/Oca/15 15:38 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

BU da alternatif ana adblok ile bende reklam görmüyorum.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

ne istiyorsunu şu reklamlardan yahu görmeyin olsun bitsin reklam paraları ile geçinenler var. Sonra internette kaliteli içerik bitme noktasına geldi diye ağlarız 2-3 yıl sonra :) 

İnternette kaliteli içerik biteli yıllar oluyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

+1

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

torpedo_XL bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

https://i.imgur.com/TQg2Sl8.png

https://i.imgur.com/kt6PiNL.png

Birde bekar annelerin bişiler aradığı bi reklam vardı ajsdhujasda

Ahanda buldum +18:

http://i.imgur.com/DywLsr1.png

ZINDIK tarafından 07/Oca/15 02:30 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2516 Toplam Mesaj: 12