Youtube"E Nasıl Girilir Diye Başlık Açmayın Artık...
-
geliştir biraz daha mesela işletim sistemini nerde olduğğunu sorsun yada bir yere tiklayince hosts un konumunu kendin seçebil
-
Open dns ile girilmeyen sitelere HOSTS ile çok rahat girdim dostum...
olmazsa VPN kurun
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------youtube jacker hostu başka yere atıyor driver içinede kendinin hosts.bak adlı dosyasını atıyor yani daha sonradan birşey eklemek istediğinde ekleyemiyorsun..
peki hocam senin bu yazdığında hosts u başka yere çekip etc nin içine kendi uzantısınımı atıyor yoksa direkt onla mı oynuyor..??
-----------------------------Hocam dosyayı bi yere attığı falan yok biraz dikkat etsen sistem dosyası haline getirdiğini anlardın. Klasör seçeneklerinden Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğini kaldır bak bakim host dosyası orda mı?
Akıl var mantık var adam dosyayı niye ordan oraya taşısın ;)
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------
geliştir biraz daha mesela işletim sistemini nerde olduğğunu sorsun yada bir yere tiklayince hosts un konumunu kendin seçebil
hocam eyvallah o istediklerin için sadece 5 dk ihtiyaç vardır :) oda bende mevcut... ama fazla büyültülmesi gereken bir program değil hee illada yap dersen yaparım mürid kıracağımı kafamı kırarım bea :) -
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------youtube jacker hostu başka yere atıyor driver içinede kendinin hosts.bak adlı dosyasını atıyor yani daha sonradan birşey eklemek istediğinde ekleyemiyorsun..
peki hocam senin bu yazdığında hosts u başka yere çekip etc nin içine kendi uzantısınımı atıyor yoksa direkt onla mı oynuyor..??
-----------------------------Hocam dosyayı bi yere attığı falan yok biraz dikkat etsen sistem dosyası haline getirdiğini anlardın. Klasör seçeneklerinden Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğini kaldır bak bakim host dosyası orda mı?
Akıl var mantık var adam dosyayı niye ordan oraya taşısın ;)
-----------------------------ozmn direkt c ye gir gör bi orayı bu arada 3 ü kullanıyoorsan
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------ozmn direkt c ye gir gör bi orayı bu arada 3 ü kullanıyoorsan
-----------------------------?????
-
anlamadığın ne anlamıyorum youtube jacker 3 dosyaların içine edio alıyo dosyayı kendi istediği yere taşıyor etc yede hosts.bak diye değiştiriyor dosyayı
-
mockingboy bunu yazdı:
anlamadığın ne anlamıyorum youtube jacker 3 dosyaların içine edio alıyo dosyayı kendi istediği yere taşıyor etc yede hosts.bak diye değiştiriyor dosyayı
-----------------------------Hocam dosyanın yerini falan değiştirmiyoooo...
Sistemi dosyalarını görüntüle yap görcen dosyanı orda, yerinde duruyo.. Sadece elle kurcalanmasın diye gizliyo. O gördüğün bak dosyası da senin önceki hosts dosyan, bak uzantısı yedek anlamında kullanılır...