folder Tahribat.com Forumları
linefolder Delphi - Pascal
linefolder Youtube"E Nasıl Girilir Diye Başlık Açmayın Artık...

Youtube"E Nasıl Girilir Diye Başlık Açmayın Artık...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    geliştir biraz daha mesela işletim sistemini nerde olduğğunu sorsun yada bir yere tiklayince hosts un konumunu kendin seçebil
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Open dns ile girilmeyen sitelere HOSTS ile çok rahat girdim dostum...

olmazsa VPN kurun

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

mockingboy bunu yazdı:
    -----------------------------

youtube jacker hostu başka yere atıyor driver içinede kendinin hosts.bak adlı dosyasını atıyor yani daha sonradan birşey eklemek istediğinde ekleyemiyorsun..

peki hocam senin bu yazdığında hosts u başka yere çekip etc nin içine kendi uzantısınımı atıyor yoksa direkt onla mı oynuyor..??

Hocam dosyayı bi yere attığı falan yok biraz dikkat etsen sistem dosyası haline getirdiğini anlardın. Klasör seçeneklerinden Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğini kaldır bak bakim host dosyası orda mı?

Akıl var mantık var adam dosyayı niye ordan oraya taşısın ;)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    mockingboy bunu yazdı:
    geliştir biraz daha mesela işletim sistemini nerde olduğğunu sorsun yada bir yere tiklayince hosts un konumunu kendin seçebil
    hocam eyvallah o istediklerin için sadece 5 dk ihtiyaç vardır :) oda bende mevcut... ama fazla büyültülmesi gereken bir program değil hee illada yap dersen yaparım mürid kıracağımı kafamı kırarım bea :)

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

mockingboy bunu yazdı:

youtube jacker hostu başka yere atıyor driver içinede kendinin hosts.bak adlı dosyasını atıyor yani daha sonradan birşey eklemek istediğinde ekleyemiyorsun..

peki hocam senin bu yazdığında hosts u başka yere çekip etc nin içine kendi uzantısınımı atıyor yoksa direkt onla mı oynuyor..??

Hocam dosyayı bi yere attığı falan yok biraz dikkat etsen sistem dosyası haline getirdiğini anlardın. Klasör seçeneklerinden Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğini kaldır bak bakim host dosyası orda mı?

Akıl var mantık var adam dosyayı niye ordan oraya taşısın ;)

ozmn direkt c ye gir gör bi orayı bu arada 3 ü kullanıyoorsan

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

mockingboy bunu yazdı:

ozmn direkt c ye gir gör bi orayı bu arada 3 ü kullanıyoorsan

?????

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    anlamadığın ne anlamıyorum youtube jacker 3 dosyaların içine edio alıyo dosyayı kendi istediği yere taşıyor etc yede hosts.bak diye değiştiriyor dosyayı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

mockingboy bunu yazdı:
    anlamadığın ne anlamıyorum youtube jacker 3 dosyaların içine edio alıyo dosyayı kendi istediği yere taşıyor etc yede hosts.bak diye değiştiriyor dosyayı

Hocam dosyanın yerini falan değiştirmiyoooo...

Sistemi dosyalarını görüntüle yap görcen dosyanı orda, yerinde duruyo.. Sadece elle kurcalanmasın diye gizliyo. O gördüğün bak dosyası da senin önceki hosts dosyan, bak uzantısı yedek anlamında kullanılır...

Toplam Hit: 5991 Toplam Mesaj: 19