Yuh Artık !
-
selim_pusat bunu yazdı:
-----------------------------orospupartner.com pohahah yıkıldım ak bu ne sitenin adında meymenet yok bu kadar ayağımı düştü bu işler dedirtecek cinseten o siteye bir tane kadın giriosa ne olayım kendimi atayım köprüden aşağı eğer giriosada düzduvara tırmanıodur o kadın başka açıklaması yok
-----------------------------abi hepsi hikaye.dikkat ettiyseniz msn penceresinde alttaki kücük yerde de cıkıyolar. o kadar piyasası büyük adamların :) oraya reklam vermek günlük 6000$ diye biliyorum. yok $ınav cek,yok etegi kaldır flan. hepsi sonucta tel numaranızı ister ve de dogrulugunu kontrol icin cebe gelen kodu girmenizi ister. girerseniz veritabanına numaranız kaydolur (sanki bilerek üye olmu$sunuz gibi.) cayır cayır kontörleriniz cekilir :B
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------engelleme bölümü var adsensenin. ordan info ların hepsini engelleyeblirmiyiz acaba? sadece com net org göstermek istiyorum ben mesela. url girerek engellersinde siteleri 1 deil 2 deil. uzantıya göre önlemek lazım
-----------------------------r10.net'te ringofonun aktif olan cogu domaini verilmi$ti engelleyebilmemiz icin.
@snnyk
adwords ve adsense farklı $eyler ;) kısaca anlatmak gerekirse; adwords reklam verip para ödüyosun, adsense reklam gösterip para alıyosun.;)
-----------------------------
:D saol hocam bilgilendirdiğin için şahsen her ikisinide kulanıyorum takıldığın bi yer olursa sor çekinme :| -
hojucuk bunu yazdı:

-----------------------------sonuncu adrese bayıldım moruk :D
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------engelleme bölümü var adsensenin. ordan info ların hepsini engelleyeblirmiyiz acaba? sadece com net org göstermek istiyorum ben mesela. url girerek engellersinde siteleri 1 deil 2 deil. uzantıya göre önlemek lazım
-----------------------------r10.net'te ringofonun aktif olan cogu domaini verilmi$ti engelleyebilmemiz icin.
@snnyk
adwords ve adsense farklı $eyler ;) kısaca anlatmak gerekirse; adwords reklam verip para ödüyosun, adsense reklam gösterip para alıyosun.;)
:D saol hocam bilgilendirdiğin için şahsen her ikisinide kulanıyorum takıldığın bi yer olursa sor çekinme :|
-----------------------------dostum bende adsense kullandım. adwords hala kullanıyorum. ama yazdıgın mesaja tekrar bak, ben sadece acıklamaya calı$tım :|
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------askuzmanim.info nasıl bir site kızlar falan var mı?:D
:D kontor kontor
-----------------------------girmişsin sen belli. yazı kahve rengi olmus :)
-
bu tür sitelere adsense kurallarına göre bazı kriterler mevcuttur.Telefonla ilgili sitelerde abonelik ücreti büyük puntolarla görülebilecek şekilde yazılması gerekiyo galiba sitede.Adsense kurallarına bakın biraz şikayette ederseniz gider belki lavuklar
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------snnyk bunu yazdı:
-----------------------------Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------askuzmanim.info nasıl bir site kızlar falan var mı?:D
:D kontor kontor
-----------------------------girmişsin sen belli. yazı kahve rengi olmus :)
hea girdim baktım tel no istedi..
telefona gelen onay şifresini girersen 24 sms gidiyomuş :|
sonra sırf gıcıklık olsun diye arkadaşlara gönderdim :Pp