Yük Taşımanın Ve Taşıtmanın En Kolay Ve Ücretsiz Yolu
-
Merhaba aradaşlar yakında hizmete geçecek (Pazartesi) belki bi işiniz görülür inceleyin tavsiye ederim :)
Paylaşmak sevaptır :)
https://www.facebook.com/cargomvar
Kolay gelsin bol ticaretler ...
-
Son Ptt kargo maceramdan sonra ucuz olan her şeyden kaçıyorum.
Ayrıca siten güzelmiş hocam.
mkyb tarafından 02/Eki/13 20:51 tarihinde düzenlenmiştir -
yatırım yapmışsınız sanırım fotolar fake değilse öyle duruyor. umarım tutar ilk başta yeni bi firma sandım ama daha çok
aracılık yapacaksınız sanırım. ayrıca toplu taşıma işleri için mi bunlar. yani ev veya çalışan için servis üzerine mi ?
-
Baya bi yatırım yaptık hocam ama tutar mı tutmaz mı o allah büyük nasip işi.
Aracılık yapıyoruz hocam her türlü taşımacılık işi için ortak bir platform evdeki vazodan kediden köpekden tutunda evi komple taşımaya kadar aklınıza ne gelirse teklif vererek teklif alarak tek ve ye toplu olarak taşıma yapabileceğiniz bir platform.
-
güzel fikir en azından arabayla biyere gidiceksen yol paranın ufak bi kısmını karşılar.
edit: ama güven önemli ürünü alıpta bidaha geri vermeyende olabilir bu güveni nasıl sağlıyacaksınız?
ArduouS tarafından 03/Eki/13 11:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam Allah yardımcınız olsun ama belirtmeden geçemeyeceğim. İsmi gerçekten kötü. Hayal gücü sıfır. Bi fedex deki bilinçaltı mesajı araştır. bi de ingilizce türkçe karışımı acayip bi isim.
şimdiden sonra değişmesi zor tabi de ..
-
yatırım derken ofis diyorsan onlar photoshop manipülasyonu
-
Hayırlı olsun. Logoyu çözemedim ama, neden iki tane C harfi var?
-
ArduouS bunu yazdı
güzel fikir en azından arabayla biyere gidiceksen yol paranın ufak bi kısmını karşılar.
edit: ama güven önemli ürünü alıpta bidaha geri vermeyende olabilir bu güveni nasıl sağlıyacaksınız?
-
harika bir is yapicak olabilirsiniz ama firma adi kargomvar degilde cargomvar oldugu icin ihtiyacim olsa ve baska bir alternatif olmasa bile kullanmam ben bu firmayi
-
Yük alıp satan bir sürü firma varken neden siz de bu işi seçtiniz?