Yüksek Bellek Ve Disk Kullanımı Sorunu
-
hocalar 2 gun once win10 sacma bir guncelleme gelmıs. Laptop bende değildi o gün oyüzden ne olduğunu bilmiyorum. Ama iki gündir bellek kullanımı %65lerde disk %90 altına inmiyor çogu zaman. cpu ise %3 falan. Kaspersky var ve virüs bulamıyor. Google chrome un bu kadar bellek kullanması falan normal gelmedı ama diğer pclerimdede asagı yukarı bu kadar. Win10 64 bit -4gb ram- 500gb hdd var pc de

-
az once o guncellemeyı bende yaptım
so anda dısk kullanımı %90 altına inmiyor
-
Evet hocam bende de oluyor kendi kendine düşüyor yükseliyor artık uğraşmıyorum kendi haline bıraktım.
-
Hocam bu sorun bende de vardı nasıl çözüldü hatırlamıyorum ama en son geçen hafta yine böle sorun olmaya başlamıştı ben şuan mint kullanıyorum gerçi ama
http://www.tahribat.com/forum/disk-100-sorunu-210623
konusunu da açmıştım.Bak istersen.
-
Disk üzerine sag tıklayıp sıkıştırma vb şi vardı devre dışı bırakın kapatıp açın, bende aynısı oldu 1 hafta önce böyle yaptım şimdilik iyi
-
Windows Arama Hizmeti gibi bir zımbırtı vardı. Onu servislerden kapattığımda düzelmişti. Deneyin isterseniz.
-
Bende de vardı HDD yalan oldu sonra. :)
-
valla her güncellemede sorun çıkarıyor en temizi win 7 yükle kapat güncellemeleri rahat et :)
-
%90 a çıkartan uygulama, işlem ne? Listede onu göremiyor musun? Msconfig bakar misin.
-
Oba konu hortlamis iyide olmus. Hocam ben sikintiyi cozmustum bi ara cozum seklini atayim yarin.
Sistem doayasi bellegi cok sikistiriyordu sanirim. O yuzdendi