Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Yüksek Çözünürlüklü Atatürk Fotoğrafları
Yüksek Çözünürlüklü Atatürk Fotoğrafları
-
HOCAM BAYILDIM. SAĞOL
-
eyvallah hocam güzel arşiv
-
yaradan yaratıyor. şu güzelliğe bakarmısın..
hocam fotoları rar arşiviyle bir arada upload edeydin iyiydi. sağ tıkla kaydet sağ tıkla kaydet :(
DadasAdam tarafından 04/Kas/13 13:10 tarihinde düzenlenmiştir -
arnavutr bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
ulan şuna güldüğüm kadar hiçbişeye gülmedim
Atatürk düşmanları ile dalga geçmek için yapılmış bir şey hocam.Aşağıdaki sayfayı incele göreceksin zaten.Lakin bazı Atatürk düşmanları bunu sayfalarında filan paylaşmış.Bide yobaz kemalistlerin itirazı var o ayrı komik.Oda sayfada mevcut.
Bu şahsiyete yahudi ajanı diyecek adamın valide hanım hazretlerinin ters tarafından cinsi munasabete girmek isterim.
-
Şahane...,
-
fotolara bakarken gözlerim doldu yeminle
-
EMRE955 bunu yazdıEsconda bunu yazdı
Şu sağır İsmet'in suratındaki pişkinlik gördüm göresi uyuz etmiştir.Aydın Atatürk'ten sonraki ilk karanlık dönemdir bana göre.
Ayni fikirdeyim hocam, ismet inönü Türk tarihindeki kapkara bir lekedir.
bizim oralarda (Egede balıkesir ve civarı) da hiç sevmezler çok fena binmiş halka.. vergiler vs. falan biraz kişisel düşünmüş sanırım..
-
bende şu fotoğrafını ilk defa görüyorum .. he birde bu açık arttırma ile satışa çıkan fotoları var onları da merak ediyorum mesela
-
O degilde sınıfta ikitane Yahudi bayan ogrenci ile tanıştım ikisininde ya buyuk annesı yada buyuk babası Türk, izmirde yasıyormuş. Ben Yahudiler kadar dinine baglı bi millet görmedım bu amerikada.
-
EMRE955 bunu yazdıEsconda bunu yazdı
Şu sağır İsmet'in suratındaki pişkinlik gördüm göresi uyuz etmiştir.Aydın Atatürk'ten sonraki ilk karanlık dönemdir bana göre.
Ayni fikirdeyim hocam, ismet inönü Türk tarihindeki kapkara bir lekedir.
niye türkiyeyi 2 dünya savaşına sokmadıgı içinmi nankörlüktür bu her dönemim + ları - vardır ama genele bakmak lazım