Yüksek Çözünürlüklü, Düşük Boyutlu MKV Film Yapma - Ripbot X264 Codec Rip
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Paylaşım için sağol ama beni hiçmi hiç ilgilendiren bir konu değil,

1080p den aşşağı ve ac3 süz izlediğim zaman gözüm kızarıyor kulağım çınlıyor,
-----------------------------21.5 gb lık filmi ac3 ses ike izlemek yazıktır günahtır.DTS olarak izleyeceksin ki kulaklarının pası gitsin :D.Ayrıca mkv rip yapmak isteyenlere megui yi tavsiye ederim bunlar hikaye
-
hocam o zaman megui ile rip yapmayı da sen anlat ona göre deneyip karar verelim :)
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------21.5 gb lık filmi ac3 ses ike izlemek yazıktır günahtır.DTS olarak izleyeceksin ki kulaklarının pası gitsin :D.Ayrıca mkv rip yapmak isteyenlere megui yi tavsiye ederim bunlar hikaye
-----------------------------ripbot ile megui arasında ne fark gördünde ripbota hikaye diyorsun ?
bi dene bakalım. hikayemi masalmı.
-
FOXXLY bunu yazdı:
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------ripbot ile megui arasında ne fark gördünde ripbota hikaye diyorsun ?
bi dene bakalım. hikayemi masalmı.
-----------------------------Resimlerinden gördüğüm kadarıyla encode işlemi için ayarlar çok yüzeysel kalmış.Kullandığı codec ler aynı olabilir ama galiba harici ses eklemeye kalktığımızda ses kaymasını önlemek için delay ayarı yok.Ayrıca x264 gibi yüksek kaliteli codecleri seçtiğimizde megui gibi advanced ayarlara izin vermiyor.Tabi ben öle filmi kurcalamam sadece bana mkv yapsın yeter diyenler için yeterli olabilir. Ama yinede bi indirip deniyeyim.
-
torpedo hacı bi dene :)
Ripbot ile riplediğim KV Gladio 380 Mb MKV

700 MB DVDRİP Caps

konunun linki aşağıdadır.
http://tahribat.com/Forum-Kurtlar-Vadisi-Gladio-2009-Dvdrip-Hq-Mkv-Caps-380-Mb-2-Link-105739/