Yüksek Kalorili Formülleriniz
-
Artek bunu yazdı:
-----------------------------
siyahbereli bunu yazdı:
ya naapcan kilo alıpta delimisn sen.. ya et ye et gibi cevaplar birazdan türer.
az hareket edeceksin illa etmen gerekiyorsada amk ağır çekimde olsun,bebek bisküvisi,body sporu.hardline proginer 4.5 kg,biraz para gider ama kova bitince 7,8 kilo mutlaka alırsın.
-----------------------------ilaç kullanmak yerine doğal öneriler varmı ? :)
ilaç değilki o.neyse senin kilo almak için karıştırdığın o şeyler bal reçel incir vs.kaynatıp içiyorsun.4 gün sonra oran buran oynamaya başlar.onlar kilo yapmaz kanındaki şeker düzenini bozar.madam evde karışımlar yapcaksın muzu balla mikerden geçrip iç.soğuk su içme.sabah yemekten önce aç karna biraz kavun. -
bu taktiğpi hep söylüyorum pek dinliyen olmasada gece tıka basa ye öyle yat
-
cips+ kola
enerji içecekleri
keçiboynuzu pekmezi :))
-
Kilo Almak istiyorsan: Gain Fast
Enerji İstiyorsan : Arı Sütü
-
Artek bunu yazdı:
tolker bunu yazdı:
600 ml süt + 2 yemek kaşığı bal + 1 adet muz + 1 çay kaşığı polen tozu
tavsiye : akşam yatarken kapını kilitle...
-----------------------------Yarın merkeze gidip polen tozu ve muz aldıktan sonra bu karışımı yapıcam :D
Peki bişi dicem sabah akşam aklıma geldikçe içiyim mi ?
En başta spor yapmanı tavsiye ederim,Fitness salonuna gidebilirsin.Sütüde yağsız olanından al,Akşamda içebilirsin sabahda bu sana kalmış,ama yağ olarak sakın kilo alma sonra onları eritmek çok zor oluyor arkadaşımdan biliyorum..Genellikle aşağıdaki besin piramidine göre beslenmende fayda var .Aktif Bir İnsanın Besin Piramidi
Yağ: %10-%35
Kaynaklar: Et çeşitleri, tereyağı, tüm yağlar (balıklardan elde edilen omega-3 yağ asitleri dahil)Protein: %25-%35
Kaynaklar: Yumurta beyazı, tavuk göğsü, hindi göğsü, balık, yağsız biftek, düşük yağlı günlük besinler.Karbonhidrat: %50-%65
Kaynaklar: Yulaf ezmesi, lifli besinler, pirinç, tahıl, meyve ve sebzeler. -
kanka geçen yaz 56 kiloydum gğnde üç öğün çorba yemekten önce ve çorbanın içine ekmek doğrayarak ye çorbadan sonra kahvaltıyı bol ekmekle yap akşma ve öğlen de yemeği bol ekmekle ye şimdi 68 kiloyum
ve şunu söyleyim ondan önce her yolu denedim alamamdım
-
sigarayı bırak.
-
ershn bunu yazdı:
Tereyağ bire bir affetmez.
-----------------------------Senin çözümün Tereyağ da hocam.
-
Süt + soya unu + harnup pekmezi (yada bal) karıştırıp iç
-
husnuweb bunu yazdı:
sigarayı bırak.
-----------------------------kullanmıyorum ki :D