Yüksek Lisansa İlişkin Bir Soru
-
Sencer bunu yazdıKontenjandan kastim ilgili anabilim dalina her sene alinan ogrenci sayisinin sinirli olup olmadigi degil; oraya herhangi bir sene alim yapilmama ihtimalinin varligi ile alakalaydi. Bilemiyorum acikca belirtebildim mi ama ilk mesajda orneklendirerek de sordum ki bu yanlis anlamanin onune gecebileyim diye :)
duzenleme ek : Mesela bakin, Gazi sosyal bilimler enst'de bircok programa alim ilani yapilmamis. Sadece tezsiz yuksek lisans kategorisinde kamu yon ve isletme falan var ornegin uluslararasi iliskiler/ orta dogu ve afrika calismalari, enstitunun programlarinda varken ilanlarda yer almamis. Tam olarak ogrenmek istedigim de bunun gibi iste :|Kesin bilgi istiyorsan enstituyu ara hocam. Hepimizden daha iyi bilirler...
-
tagext katkilarin icin sagolasin hocam.
@break enstitudeki hocalardan birine sordum henuz bir karar alinmadi dedi. Tagext'in yazdigi gibi bir durum soz konusu galiba. Daha 2 senemiz var nasil olsa,umitvar olmak lazim :) -
Sencer bunu yazdıtagext katkilarin icin sagolasin hocam.
@break enstitudeki hocalardan birine sordum henuz bir karar alinmadi dedi. Tagext'in yazdigi gibi bir durum soz konusu galiba. Daha 2 senemiz var nasil olsa,umitvar olmak lazim :)2 yila kim ole kim kala :)
ALES 85 al, YDS isini hallet kontenjan ve mulakat halledilebilir hocam.
Toplam Hit: 1854 Toplam Mesaj: 14