Yüksek Lisansa İlişkin Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Sencer bunu yazdı
    Kontenjandan kastim ilgili anabilim dalina her sene alinan ogrenci sayisinin sinirli olup olmadigi degil; oraya herhangi bir sene alim yapilmama ihtimalinin varligi ile alakalaydi. Bilemiyorum acikca belirtebildim mi ama ilk mesajda orneklendirerek de sordum ki bu yanlis anlamanin onune gecebileyim diye :)

duzenleme ek : Mesela bakin, Gazi sosyal bilimler enst'de bircok programa alim ilani yapilmamis. Sadece tezsiz yuksek lisans kategorisinde kamu yon ve isletme falan var ornegin uluslararasi iliskiler/ orta dogu ve afrika calismalari, enstitunun programlarinda varken ilanlarda yer almamis. Tam olarak ogrenmek istedigim de bunun gibi iste :|

Kesin bilgi istiyorsan enstituyu ara hocam. Hepimizden daha iyi bilirler...

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    tagext katkilarin icin sagolasin hocam.
    @break enstitudeki hocalardan birine sordum henuz bir karar alinmadi dedi. Tagext'in yazdigi gibi bir durum soz konusu galiba. Daha 2 senemiz var nasil olsa,umitvar olmak lazim :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Sencer bunu yazdı
    tagext katkilarin icin sagolasin hocam.
    @break enstitudeki hocalardan birine sordum henuz bir karar alinmadi dedi. Tagext'in yazdigi gibi bir durum soz konusu galiba. Daha 2 senemiz var nasil olsa,umitvar olmak lazim :)

2 yila kim ole kim kala :)

ALES 85 al, YDS isini hallet kontenjan ve mulakat halledilebilir hocam.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 1854 Toplam Mesaj: 14