Yüksek Risk / Starred Up (2013) (+18)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

burada görüp izleyecektim. belki başkasınında işini görür

http://onedio.com/haber/2013-yilinin-en-izlenilesi-50-filmi-374327

thor ve war z türü için gayet iyiydi bence

thor çok saçmalamıştı hocam ya filmin sonunu getirmek bana işkence gibi geldi adamın hikayesini avengersla kesiştircekler diye güzelim norse mitolojisinin amına koymuşlar.hele ki şu şehri kuşattıkları sahne ordaki teknoloji felan gülmeden duramadım. ama warz tartışılır benim war z yi sevmememin nedeni zombilerin çok hareketli olması gerçek zombi bilim kurgusunda zombiler eklemlerini tam oynatamadıkları için hantal oluyorlar ama bilemiycem ben sevmedim açıkcası war z yi

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

evet bu film iyiydi ama +18 yanlış anlaşılmalara yol açabilir. bildiğin hapishane filmi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Şu filmde güzel izleyin derim;

18. Prisoners | IMDB: 8,1

Prisoners%20|%20IMDB:%208,1

Çocuğunuzu korumak için neler yaparsınız? Keller Dover (Jackman) her anne babanın en kötü kabusuyla karşı karşıya.Altı yaşındaki kızı Anna arkadaşı Joy ile kaybolmuştur. Dakikalar saatlere döndükçe, panik gittikçe artar. Tek ipucu sokaklarına çok önce park etmiş döküntü bir karavandır. Soruşturmayı yöneten Detektif Loki (Gyllenhaal) arabanın sürücüsü Alex Jones’u (Paul Dano) tutuklar. Ama kanıt yetersizliği nedeniyle şüpheliyi salmak zorunda kalır.

Çocuğununhayatının tehlikede olduğunu bilen çıldırmış Dover durumu kendi ellerine almaktan başka bir seçeneği olmadığını fark eder. Çaresiz baba kızları bulmak için her şeyi yapacaktır. Ama bunları yaparken kendini kaybedebilir ve şu soruyla boğuşabilir: Adaleti aramakla suçlu olmak arasındaki sınırı ne zaman geçersin?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Çizik

xxx
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

güzel liste olmuş ama aralarından şu filmleri çıkarırsak

pasific rim

oculus

enders game

thor:dark world

odd thomas

world war z

now you see me

diğer filmlerin hepsini kesinlikle öneririm hele ki aralarında çok özgün olan filmler var.

pasific rim isteneni veremesede gayet iyiydi

enders game i çok beğendim devamını bekliyorum.

thor ise vasattı haklısın.

word war z zombi filmi sevenler için güzeldi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

başlıyorum izlemeye :)

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

Liste çok hoşta Türkçe isimler çok fena saçma en fazla 1-2 filmde tutmuş sanırım Her / Aşk yazıyor böyle çevirimi olurmuş çeviren adamın kafası nerdeymiş çok merak ediyorum

Hatasız Kod Olmaz... :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Cizdirdim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLank's avatar
    Erkek

http://www.saglamfilmizle.com/yuksek-risk-starred-up-turkce-altyazili-izle.html/17

## http://www.youtube.com/watch?v=grmCuaV_zxc bir kum tanesinde dünyayı görmek ve vahşi bir çiçekte cenneti görmek, sonsuzluğu avuçlarında tut ölümsüzlüğüyse bir saat içinde
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Şu filmde güzel izleyin derim;

18. Prisoners | IMDB: 8,1

Prisoners%20|%20IMDB:%208,1

Çocuğunuzu korumak için neler yaparsınız? Keller Dover (Jackman) her anne babanın en kötü kabusuyla karşı karşıya.Altı yaşındaki kızı Anna arkadaşı Joy ile kaybolmuştur. Dakikalar saatlere döndükçe, panik gittikçe artar. Tek ipucu sokaklarına çok önce park etmiş döküntü bir karavandır. Soruşturmayı yöneten Detektif Loki (Gyllenhaal) arabanın sürücüsü Alex Jones’u (Paul Dano) tutuklar. Ama kanıt yetersizliği nedeniyle şüpheliyi salmak zorunda kalır.

Çocuğununhayatının tehlikede olduğunu bilen çıldırmış Dover durumu kendi ellerine almaktan başka bir seçeneği olmadığını fark eder. Çaresiz baba kızları bulmak için her şeyi yapacaktır. Ama bunları yaparken kendini kaybedebilir ve şu soruyla boğuşabilir: Adaleti aramakla suçlu olmak arasındaki sınırı ne zaman geçersin?

Filmi biraz uzun tutmalari izleyici sikabilir ama tüm oyuncular cok iyi. Hakettigi bi puan

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 4918 Toplam Mesaj: 37