Yüksek Ritim Fotoğraflar
-
tam istanbulu özlemeye başladım okul başlasada gitsem diyodum soğuttun beni yine istanbuldan...beton yığıı resmen nefret ettim ya
-

-
bir ara sürekli çanak antenlere bakardım doğrultusunu tam yerleştirmek için kafama bir türlü ayarlayamadım a.q en sonunda çanakçı (nasıl bi tabirse) çağırdım meğer kabloda sorun varmış :D o geldi şimdi aklıma çanaklar benim için ayrı bir önem arz eder :D
-

-
Bende yüksek ritim diye daldım ağzımın suyu aka aka dedim kesin o reklamdaki elemanının ince ince çektikleri gibi fotoğraflar vardır bir baktım bizim çatının aynısı :) Şaka bir yana hocam evden çık önce çatıdan in demir parmaklıklar merdivenlerle başla sadece ritim olanları :) açıkçası şahane başlık hayal kırıklığı fotoğraflar yapıcı anlamda algıla lütfen.
-
yawuz bunu yazdı
Bende yüksek ritim diye daldım ağzımın suyu aka aka dedim kesin o reklamdaki elemanının ince ince çektikleri gibi fotoğraflar vardır bir baktım bizim çatının aynısı :) Şaka bir yana hocam evden çık önce çatıdan in demir parmaklıklar merdivenlerle başla sadece ritim olanları :) açıkçası şahane başlık hayal kırıklığı fotoğraflar yapıcı anlamda algıla lütfen.
Hocam onları ne için çektiğimi ilk başta belirtmiştim tabiki konu böyle ilerlemeyecek onuda belirttim ve şimdi göndereceklerimden anlayacaksın zaten sen sonunu izlemeden film'in ortasından yorum yaptın :|¨¨ Bari başını tam okuyaydın.
Bundan sonra tüm fotoları sena istinaden koyacağım :|¨¨ -
-
bunlara bi de tilt efekti ekleyin hacular.
-
Buremba bunu yazdı
bunlara bi de tilt efekti ekleyin hacular.
Çok değişik efekt verebilirler alta sağa sola imza koymalar falan filan :|¨¨