Yükseklik Korkusu Olanlar Baksın.
-
kesin ip var amk
-
Belkide o adamda bizim yaptıklarımıza cesaret edemez !
-
Biz adrenalin ihtiyacımızı günlük hayatımızda, trafikte falan fazlasıyla karşıladığımızdan böyle işlere gerek görmüyoruz. Gerçi videoda görünen binalar sovyet stili ülke Rusya olabilir onların hayat şartları da bizimki gibi ama yetmiyor demekki.
-
Eleman tam bir akıl fukarası.
Orada bir marifetmiş gibi güvenlik önlemi almadan dolaşıyor, sert bir rüzgar bile gelse denge falan kalmaz haberi yok. Bir de afilli bir video reklamı yazmışlar, "yükseklik korkusuna tepki olarak doğan adam" diye. Cahil cesareti işte.
-
başına baktım zaman kaybı olur diye izlemedim.
-
Tengri bunu yazdı
kesin ip var amk
Olmasa peygamberliğini ilan eder. ;)
-
lalada bunu yazdıShockMan bunu yazdılalada bunu yazdı
1.37 de korkmuştur sadece, bende olsam sadece orda korkardım tam kavrayamadı o demiri.
iyi bi iddia ile buna benzer biyere çıkabilirim. varsa bildiğiniz bi yer bi dahaki buluşmada şaapabilirik
Hocam Sakın diyorum sakın... Deli değilseniz tabiki..?delilikle ne alakası var hocam
Aptalca ve Gereksiz Cesaret başlı başına delilik değilmidir.? Hocam düşer müşersin Bence böyle işlere kalkışma.
-
RaNGeR bunu yazdı
Eleman tam bir akıl fukarası.
Orada bir marifetmiş gibi güvenlik önlemi almadan dolaşıyor, sert bir rüzgar bile gelse denge falan kalmaz haberi yok. Bir de afilli bir video reklamı yazmışlar, "yükseklik korkusuna tepki olarak doğan adam" diye. Cahil cesareti işte.
güvenlik önlemi olduktan sonra ne bok anladım o işten amnk, rüzgar esicek tabi aşağıya düşebileceğini hissediceksin.hatta oraya çıktıktan sonra sürekli içinden "bokmu vardı çıktım amnk" diyceksin
lunaparktaki asansörde kemeri çıkarıp yanlara tutunarak olay çıkarmıştım bi keresinde. sonra hemen indirdiler bilerek yaptım sorun yok falan dedim dövüyodu lunaparkçı amnk :D
asansör dediğimde şöyle bişeydi : http://wowturkey.com/tr162/k_Selahattin_Selo_asansor.jpg
-
Bende de var yükseklik korkusu. Uçağa falan binerimde camdan falan birşey sallayınca kötü oluyorum. Düşeceğim gibi geliyor.
-
bu ne la izlerken tutunacak yer aradım