Yükseklik Korkusu Olanlar Baksın.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

kesin ip var amk

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuNdA
    CuNdA's avatar
    Erkek

Belkide o adamda bizim yaptıklarımıza cesaret edemez !

Hayaller Elbette Gerçekleşir. Büyük Bir İmparatorluk, Bir Çadırın İçinde Hayal Edilmemişmiydi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Biz adrenalin ihtiyacımızı günlük hayatımızda, trafikte falan fazlasıyla karşıladığımızdan böyle işlere gerek görmüyoruz. Gerçi videoda görünen binalar sovyet stili ülke Rusya olabilir onların hayat şartları da bizimki gibi ama yetmiyor demekki.

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Eleman tam bir akıl fukarası.

Orada bir marifetmiş gibi güvenlik önlemi almadan dolaşıyor, sert bir rüzgar bile gelse denge falan kalmaz haberi yok. Bir de afilli bir video reklamı yazmışlar, "yükseklik korkusuna tepki olarak doğan adam" diye. Cahil cesareti işte.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

başına baktım zaman kaybı olur diye izlemedim.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

kesin ip var amk

Olmasa peygamberliğini ilan eder. ;)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    lalada bunu yazdı

1.37 de korkmuştur sadece, bende olsam sadece orda korkardım tam kavrayamadı o demiri.

iyi bi iddia ile buna benzer biyere çıkabilirim. varsa bildiğiniz bi yer bi dahaki buluşmada şaapabilirik

Hocam Sakın diyorum sakın... Deli değilseniz tabiki..?

delilikle ne alakası var hocam

Aptalca ve Gereksiz Cesaret başlı başına delilik değilmidir.? Hocam düşer müşersin Bence böyle işlere kalkışma.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Eleman tam bir akıl fukarası.

Orada bir marifetmiş gibi güvenlik önlemi almadan dolaşıyor, sert bir rüzgar bile gelse denge falan kalmaz haberi yok. Bir de afilli bir video reklamı yazmışlar, "yükseklik korkusuna tepki olarak doğan adam" diye. Cahil cesareti işte.

güvenlik önlemi olduktan sonra ne bok anladım o işten amnk, rüzgar esicek tabi aşağıya düşebileceğini hissediceksin.hatta oraya çıktıktan sonra sürekli içinden "bokmu vardı çıktım amnk" diyceksin

lunaparktaki asansörde kemeri çıkarıp yanlara tutunarak olay çıkarmıştım bi keresinde. sonra hemen indirdiler bilerek yaptım sorun yok falan dedim dövüyodu lunaparkçı amnk :D

asansör dediğimde şöyle bişeydi : http://wowturkey.com/tr162/k_Selahattin_Selo_asansor.jpg

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Bende de var yükseklik korkusu. Uçağa falan binerimde camdan falan birşey sallayınca kötü oluyorum. Düşeceğim gibi geliyor.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

bu ne la izlerken tutunacak yer aradım 

Toplam Hit: 7473 Toplam Mesaj: 56