Yüksekten Uçmak (2D To 3D)
-
Çok güzel olmuş. Tebrikler. Oyun ve filmlerde artık sıkça bu teknik kullanılıyor sanırım? Gerçeğe yakınlığı sağlayanda bu olsa gerek.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Çok güzel olmuş. Tebrikler. Oyun ve filmlerde artık sıkça bu teknik kullanılıyor sanırım? Gerçeğe yakınlığı sağlayanda bu olsa gerek.
-----------------------------Evet dostum hemen hemen tum fillmerde kulaniliyor bu teknik. Hem gercekci hem de render sirasinda makineyi kasmiyor. ;)
-
Cidden cok guzel. Tebrikler. Kac mpixel cekim bu ? Birde orjinal resmi upload edebilirmisin ?
-
necroshine bunu yazdı:
Cidden cok guzel. Tebrikler. Kac mpixel cekim bu ? Birde orjinal resmi upload edebilirmisin ?
-----------------------------Hocam, ukarda bahsettigim gibi Samsung D 900 le 6 resim cektim ve photoshopta birlestirdim. Color balance, levels fln ekleyince 19 MB civari birsey oldu boyutu. Pxeli de; 4600x1024
-
Çok ayıp olacak ama oha demek lazım buna artık. tek fotoraftan bukadarını çıkartmak muhteşem birşey, süpersin.
ne kadar zamanını aldı bunu yapmak merak ediyorum.
süpersin tekrar, devam et bi avatar da bize yap :D -
tebrikler sağlam bi çalışma olmuş
-
manialith bunu yazdı:
Çok ayıp olacak ama oha demek lazım buna artık. tek fotoraftan bukadarını çıkartmak muhteşem birşey, süpersin.
ne kadar zamanını aldı bunu yapmak merak ediyorum.
süpersin tekrar, devam et bi avatar da bize yap :D
-----------------------------:) eyvallah hocam, Yapim asamasi 16 saate yakin surdu :) renderi de 10 dk :D
-
artk uzun bi film tarzı bişey bekliyoruz.