Yükseltmeye Girsem Mi???
-
Ya benim not ortalamam 3.38 ben bunu daha da yükseltmek istiyorum. KAldığım derste yok. Acaba girsem mi? Ailem bana bırakıyor. giren varsa bana fikir verebilir mi? Bide anadolu lisesi çok kasar mı diye aklımda sorular var. Yardım ediniz...
-
hocam girmek istiyorsan gir ama bilki kötü not alırsan düşürebilirsinde onu ayrıca bi konudan sormuyorlar bütün kitapdan soruyorlar ne ders çalışcan yazın git eğlenmene bak ya zayıfında yok daha ne istiyorsun bnce girme geçen sene bnde öle düşünüodum vazgeçtim girmedim.genelde sorular kazık oluyor yinede sen bilirsin
-
la ne gerek var a.k. :) kastığına değmez...
-
benim ortalama 1.53 girsem mi?
-
obmra sen ister gir ister girme mereth sen kesin gir a.q yoksa bu ortalama ile olmaz bnm 4.27 amk tesekkür vermiolar.
-
arkadaşlar sağolun gimekten vaz geçtim. Ama artık daha çok çalışcam. tabi kışın.
bide Sandking nickimi yanlış yazmışsın. -
benim ortalama da 1.55 girmesem mi :P :D
-
Neden kasıyosun abi rahat batıyormu? :)
-
ya kusura bak hızlı yazarken oluo böle bencede girme bosuna bence notun kötü değil pek
-
olm girme çok skim bişey kimse girmez koca okula rezil olursun..
benim lise 1 de biyoloji 1 geldi m.q kimseye sormadan yükseltmeye başvurdum..( bizim başvurular karneleri dağıtıyorlar hemen başvuruluyor bunu not olarak düşüyüm :D ) koskoca okulda tek benim zayıf gelmiş..
sonra istiklal marşını okumaya çıktık
koskoca okulda herkezin içnide yükseltme listesini okuolar..
koskoca okulda biyolojiden tek kalan ben varmışım çok rezil olmuştum :D tavsiye etmem yani.. -
hocayla aran iyiyse hocayı ayarla dicem zaten aranız iyi olsa sana karnede yüksek not verirlerdi bu sefer daha da düşürme ihtinal in yap aklını kullan ve girme zaten girmeyecekmişsin problem yok
Toplam Hit: 3221 Toplam Mesaj: 29