Yunan Askerlerine Bakın Hele !
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------başka bitane daha
yağmur yağar ince ince
jandarmanın hali nice
bir operasyon var bu gece
bir devriye var bu gece
dağlar dağlar virane dağlar
sert kayalar ıssız yollar
geeeliyor jandarrmalar
geeeliyor jandarrmalar
dit:youtube videosunu fln bulursanız bunların çok makbule geçer eski maceraları yad ederiz:)
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=i7nlgTFdBZM
Bizim marşlarımız pkkya söylenmış. Onların kı bize. Arada dağlar kadar fark var.
------------------------------aferin takım
-saol
-aferin takım
-saol
-aferin takım
-saol! saol! saol!
-bir,bir bir ki üç dört bir bir , olmadı
-bidaha
-olmadı
-bidaha
-bir.... :) hey gidi günler be haytımı mikmelerine rağmen çok seviyom acemi birliğindeki komutanlarımı.bugün hala yaşıyosam o aldığım eğitim sayesindedir
-
http://www.youtube.com/watch?v=VLT-ti8gR2U&feature=related
çiçeği burnunda 20 yaşında
elimde g3 nöbet başında
ismimi okursan mezar taşında
hakkını helal et askerim ana
-
video pek gerçek gelmedi.Hangi omutan böyle bir şey soyletebilir ki kaldıkı bunlar asker değil bence
-
çoluk çocuk lan bunlar. bunların neresi özel tim? eğer ki bunlar özel timse boşuna silaha o kadar para harcıyorlar. damızlık getirtsinler ülklerine o parayla.
-
gülüyorum yaa bu kadar da olur mu gelin amk Ayasofya'ya :D:D bekliyor olcaz :):) hatta ne Ayasofyası bi saldırmaya tenezzül edinde bakalım ozman nolcak?? :D:D Asker mi la bunlar :D:D
-
boyfromsmyrna bunu yazdı:
gülüyorum yaa bu kadar da olur mu gelin amk Ayasofya'ya :D:D bekliyor olcaz :):) hatta ne Ayasofyası bi saldırmaya tenezzül edinde bakalım ozman nolcak?? :D:D Asker mi la bunlar :D:D
oraya gelseler zaten airgunturk sitesi sakinlerinin hobileriyle uğraşmak zorunda kalırlar :D yok 200 metreden kibrit vurdum muhabbetleri gırla gidiyor :Dyüzlerce 22 lik fx girdi istanbula .valla üyelere dar geliyor oraları indirirler :D
-
Pim çek bomba at var birde o da iyidir.
-
tarihte zaten kıçlarına bişey kaçmışki bağıra bağıra anırıyorlar.Bizim eğitim marşlarıyla onların acı acı anırdığı sözler arasında dağlar kadar fark var...Onlar acı için bağırır biz zevk için söyleriz..Çok acımışki ondan ganoz katırı gibi anırmışlar..
-
Hem Türk,hem Arnavut olunca daha bi nefret geliyo insana..Faşist ne varsa dünya üzerinde iğreniyorum.
-
adamların savaş deneyimi yok silah sesini duysalar altlarına sıçarlar.bizim askerimiz güneydoğuda arkadaşının öldüğünü görüyor ve çatışmaya devam ediyor.iki ruh hali farkını düşünün artık