Yunan Haddini Aştı: "İstanbul"U Geri Alalım"
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------hakan şükür oynamazsa yenemeyiz abi akşam maça asılacaklar bence yeneriz inş iddaa da oynadım :D
-----------------------------Sana katılıyorum hoca ama fatih hoca çok aptalca işler yaptı bilmiyorum yani... Kendisini gidip evde oturmasını istiyorum boş adam. Ersun hocayıda attılar sırf onun için... Yunanlarda tarihlerinde ilk kez yendiler artık kına yakarlar götlerine... Ama haklı adamlar : (
-
ulan sanki bizim spor gazeteleri yunanistanı yenince böyle şeyler yazmadılar mı?
bizimkilerin de onların da tek hedefi lise çağındaki (veya liseden beri kendini geliştirmemiş olan) milliyetçi takılan insanları coşturmak, gaza getirmek...
-
yunanlara vermek istedim bi hediye var 3 in 1 XD Istanbul dan kucuk nufusları war a.q sadece ıstanbuldakıler tukurse bogulacaklar salaklar XD
-
biz burdayız. İstedikleri zaman gelsinler.....
-
abi yenildik ama yinede istanbulun artıklarını almayı hakettiler
-
maç sonrası stadyumun çöplerini toplayıp götürsünler atinaya :) onunla tatmin olsun pichler :D
-
yaw bu yunan ibnelerin ne komik insanlar yavw istanbulun yanında şöle denize sıfır bir antalya versek nasıl olur onların boş hayalleri bunlar baba aldanmamak lazım onlar çocuk gibi gocunuyolar ama tek şey alabilirler [THE BAŞINI] ancak onu alırlar hadi kendinize ve istanbula iyi davranın bakın ne kadar müşterisi var tmm?
Toplam Hit: 4134 Toplam Mesaj: 38