Gündem - Güncel Konular
Yunanistan 17. Adayı 'Da İşgal Etti. Türkiyenin Gıkı Çıkmıyor
Yunanistan 17. Adayı 'Da İşgal Etti. Türkiyenin Gıkı Çıkmıyor
-
-
Mx0TBT bunu yazdı
Keci adası zaten yunanlıların değil mi. Bundan önce bizim miydi. daha önce Askerimiz varmıydı gerimi çekildi ?
Merakının bir kısmını karşılar.
-
Yeniçağ gazetesinin köşe yazarı Ahmet Takan haricinde köşesinde bu konuları işleyen bir gazeteci daha olmadı. Ahmet Takan'ın geçtiğimiz aylarda Yunanistan ve Adalar ile ilgili yazdığı yazıları okumanızı tavsiye ederim.
-
Tek ada icin olay cikarmaya gerek yok hepsini toplu alacaz zaten. 101 Atina plakasini gorecez İnsallah..............
-
ComputerWolf bunu yazdı
Tarih okursanız abdulhamid ile Tayyibin aynı karaktere sahip olduğunu görürsünüz. Sonra çıkar evladı osmanlar, adaları lozanda ismet kaybetti der.
Hocam Abdulhamid Eline Kuranı alıp bakın ben halifeyim alın size Kuran getirdim mi dedi halka konuşmamı yaptı.!!!!!! Dini, kıçı kırık seçime alet ediyorlar. Sen tutmuşsun evladı osman diyorsun. Açıp bir kişiye kurandan bir harf öğrettin mi kendine de evladı osman diyorsun.
https://www.youtube.com/watch?v=OlJqvNIN7mw bu adama hiç katılmam, güvenmem;
-
@yNsr
Hocam Özgür hocanın okuduğu bölüm hakkında yanılıyorsun. Ben mekatronik mühendisliği okuyorum. Ama çok yanlış bir tercih, şu anki aklım o zaman olsaydı ekonomi ve ya uluslar arası ilişkiler okurdum. Babadan kalma herhangi bir param yok o yüzden kendi şirketimi yönetip, lise yıllarında kurduğum hayalleri yapamayacağım. Türkiye de mühendislik yapanların hali ortada 3 - 5 kuruşa köpek gibi çalışıyorlar. Burada iyi olan mühendisler yurt dışına gidip beyin göçü yapıyor.
-
badass bunu yazdı
Arkadaslar birakin adayi falan, tamam almislar sorun ancak bizim basimizda cok daha buyuk sorunlar var.
Ulkede bir aded apple gibi teknoloji sirketi olsa kisibasina dusen ortalama gelir %26.2 artar.
Bizim ulkemiz ancak boyle gelisir. Egitime, arastirmaya basariya onem vermeliyiz.
Ülkemizin çomarı tuvalete sıçmayı bilmiyo sen gelmiş teknoloji şirketi lazım diyosun.
-
banneduser bunu yazdı
@yNsr
Hocam Özgür hocanın okuduğu bölüm hakkında yanılıyorsun. Ben mekatronik mühendisliği okuyorum. Ama çok yanlış bir tercih, şu anki aklım o zaman olsaydı ekonomi ve ya uluslar arası ilişkiler okurdum. Babadan kalma herhangi bir param yok o yüzden kendi şirketimi yönetip, lise yıllarında kurduğum hayalleri yapamayacağım. Türkiye de mühendislik yapanların hali ortada 3 - 5 kuruşa köpek gibi çalışıyorlar. Burada iyi olan mühendisler yurt dışına gidip beyin göçü yapıyor.
Gazetecilerin halini biliyormusun hocam? :)
Keşke 3-5 kuruşa çalışabilselerde karınlarını doyurabilseler. -
ershn bunu yazdı
Yeniçağ gazetesinin köşe yazarı Ahmet Takan haricinde köşesinde bu konuları işleyen bir gazeteci daha olmadı. Ahmet Takan'ın geçtiğimiz aylarda Yunanistan ve Adalar ile ilgili yazdığı yazıları okumanızı tavsiye ederim.
http://www.sozcu.com.tr/2015/yazarlar/yilmaz-ozdil/sahipsiz-memleket-889668/
-
Bu nasıl bir iştir ben anlamıyoturm..
İstanbuldaki Büyük adanın iki katı büyüklükteki Aydın ilimize bağlı Eşek Adasına Yunan Savunma Bakanı helikopterle gelip kuzu çeviriyor.
Benim Hava kuvvetlerim deniz kuvvetlerim ne iş yapıyor ?
Ada sözde bizim.. Ama adamlar bizden daha çok sahipmiş gibi tepe tepe kullanıyor..
LİNK..