Yunus Gibi Gülümse
-
EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------
niye bu kadar tepki aldım ya :S
-----------------------------evet bencede buyuk tepki almıssın. simdi anlamadıgım adamın biri bi soru sorsa google da arat bulursun neden konu acıyosun dersiniz. adam buraya konu acmadan gitse arastırsa getirse buraya (belki 3-5 insana lazım olur ilgisini ceker diye) kopyala yapıstır yapmayın dersiniz.
ben begendim arkadasım tesekkurler...
senin tepki almandaki neden;
burdan ucaga atlayıp hem yunusları incelememen hemde concorde yapımında bulunmamndır...
burdaki arkadaslar hergun oracle, microsoft, apple, bell lab gezen adamlar. gidip bizzat oralarda arastırma yapan adamlar. tabiki begenmezler...
-
TheWorm bunu yazdı:
bi aralar irem25 vardı :| seni ona benzetmeye başladım hocam :|
c/p terk.
-----------------------------harbiden nerelerde o şimdi? ne gezerdik boğazda... birine çok kızmış ondan girmiyor galiba, hakaret ediyorlar bana diyordu :|
-
IRET bunu yazdı:
TheWorm bunu yazdı:
c/p terk.
-----------------------------harbiden nerelerde o şimdi? ne gezerdik boğazda... birine çok kızmış ondan girmiyor galiba, hakaret ediyorlar bana diyordu :|
-----------------------------dj_alper'e kızmıştır :D
-
TheWorm bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
TheWorm bunu yazdı:
c/p terk.
-----------------------------dj_alper'e kızmıştır :D
-----------------------------yok sanırım hani benim recebim recebim sarı lira vereceğim vereceğim'e kızmış öyle bir izlenim edindim :)
-
Helyum bunu yazdı:
EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------evet bencede buyuk tepki almıssın. simdi anlamadıgım adamın biri bi soru sorsa google da arat bulursun neden konu acıyosun dersiniz. adam buraya konu acmadan gitse arastırsa getirse buraya (belki 3-5 insana lazım olur ilgisini ceker diye) kopyala yapıstır yapmayın dersiniz.
burdan ucaga atlayıp hem yunusları incelememen hemde concorde yapımında bulunmamndır...
burdaki arkadaslar hergun oracle, microsoft, apple, bell lab gezen adamlar. gidip bizzat oralarda arastırma yapan adamlar. tabiki begenmezler...
Teşekkürler Helyum -
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------EnerJiC bunu yazdı:
Başka forumlardaki 3 5 konuyu c/p yaparak ard arda açmıyoz en azından. -
manhyak bunu yazdı:
Başka forumlardaki 3 5 konuyu c/p yaparak ard arda açmıyoz en azından.
Başka forumlardan c/p yapmasaydı da elleriyle yazaydı çok hoşuna gidecek miydi ? Hayır olay şu ki eleştirebildigin tek nokta c/p yapmış olması ve diyorsun ki rene nasıl sana kefil olmuş.Ama şu var ki bilgi bu şekilde çoğalır. Gidip yunuslar hakkında kitap alıp okumam fakat burda gördüm okudum bi yerime batmadı.
Adam yunuslar hakkında bilgi verdi diye o kadar agır bir eleştiri yapıyorsun. Sen burnundan karabiber çekmeyle ilgili konular açtıgında; millet sana "rehber ogretmenini skyim dediginde kızıyorsun"
Kalın yazdıgım yeri iyi oku ve bana ne yazacagını düşünmek yerine, otur da ben niye böyle davranıyorum acaba diye düşün.