Yurdum Kızları(Mallık Paraylamı Oldu?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    harbi salak bunlar yaaa yok hoca vazgeçtim bunlar salakta olamaz :)

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek
    mali programdan sonra bunları kesin götürmüştür :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    hoca bunlar ne zaman çıktı ya bn bugün gördüm tv de 3 tane salak iki kelimeyi bilememişlerdi hepsinede 3 er kere sordu =/

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

Bunlara gel sana şeker vercem diyip kandırıp eve götürüyoalrdır bence..

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

iyide bu oruspularu kim nasıl ünlü yaptı ?

Bu iki kızı hatırlıyorum. 5 ay önce kanal d haberlerini izlerken bu iki kız alkolün dozunu kaçırıyorlar. sonra polis bunlarra rica ediyor bakın hanımefendi sizi şurda tutacaz diyor ama kızların kafa bi dünya çişinin umrundamı polisler:)

öyle böyle laga luga yapınca bu gotoslara polis ağır abi polis abi en sonunda yetti lan başlarım size deyip çekti arabaya buna rağmen polis arabasının kapısını açmaya halen devam ediyordu. ben polis olsaydım bacaklarına 2 tane vururdum al sana yaa maa konuşma kes sesini ağzını kapa. ama poliste bişey yapamıyorki kameralar dolmuş sonucta önemli bir görev icabında saygılı olmak durumunda.

bu 2 ciğeri beş para etmezleri atvde gülben ergene konuk olacaklarını gördüm. ulan bunlara özenenleri varya...

5 yaşındaki bebiş gibi :) hiç doktorculuk oynadınız mı Ç:) muhaha.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek
    bu ne arkadaşım ya bunlar da aklın a sı yok :D:D:D:D lan sokakda gezen 1 yaşında çocuğu çıkarsan oraya daha mantıklı cevaplar verir....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    asenadan salaklarıda varmış

way amk

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek
    güzel ve dahi yarışma programını izledikten sonra sorduğum soru şuydu "gerçekten böyle salaklar var mıydı" dı. şimdi bunları gördükten sonra o yarışmadakilere hak verdim. hiç olmazsa öğrenmek istiyorlar.

boş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    salak malak kayarım ben bunlara :)) niyeti bozdum ulen.. salak bi sevgilim olsa intihar sebebi olurdu herhalde.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hemsinin h si

evde hayvan beslenmev köpek besle

şivava nın ş si

amk orusupusu

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 4764 Toplam Mesaj: 28