Yurdum Kızları(Mallık Paraylamı Oldu?)
-
harbi salak bunlar yaaa yok hoca vazgeçtim bunlar salakta olamaz :)
-
mali programdan sonra bunları kesin götürmüştür :))
-
hoca bunlar ne zaman çıktı ya bn bugün gördüm tv de 3 tane salak iki kelimeyi bilememişlerdi hepsinede 3 er kere sordu =/
-
Bunlara gel sana şeker vercem diyip kandırıp eve götürüyoalrdır bence..
-
iyide bu oruspularu kim nasıl ünlü yaptı ?
Bu iki kızı hatırlıyorum. 5 ay önce kanal d haberlerini izlerken bu iki kız alkolün dozunu kaçırıyorlar. sonra polis bunlarra rica ediyor bakın hanımefendi sizi şurda tutacaz diyor ama kızların kafa bi dünya çişinin umrundamı polisler:)
öyle böyle laga luga yapınca bu gotoslara polis ağır abi polis abi en sonunda yetti lan başlarım size deyip çekti arabaya buna rağmen polis arabasının kapısını açmaya halen devam ediyordu. ben polis olsaydım bacaklarına 2 tane vururdum al sana yaa maa konuşma kes sesini ağzını kapa. ama poliste bişey yapamıyorki kameralar dolmuş sonucta önemli bir görev icabında saygılı olmak durumunda.
bu 2 ciğeri beş para etmezleri atvde gülben ergene konuk olacaklarını gördüm. ulan bunlara özenenleri varya...
5 yaşındaki bebiş gibi :) hiç doktorculuk oynadınız mı Ç:) muhaha.
-
bu ne arkadaşım ya bunlar da aklın a sı yok :D:D:D:D lan sokakda gezen 1 yaşında çocuğu çıkarsan oraya daha mantıklı cevaplar verir....
-
asenadan salaklarıda varmış
way amk -
güzel ve dahi yarışma programını izledikten sonra sorduğum soru şuydu "gerçekten böyle salaklar var mıydı" dı. şimdi bunları gördükten sonra o yarışmadakilere hak verdim. hiç olmazsa öğrenmek istiyorlar.
-
salak malak kayarım ben bunlara :)) niyeti bozdum ulen.. salak bi sevgilim olsa intihar sebebi olurdu herhalde.
-
hemsinin h si
evde hayvan beslenmev köpek besle
şivava nın ş si
amk orusupusu