folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Yurdun İnternetindeki İlginç Sorun?

Yurdun İnternetindeki İlginç Sorun?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Tahminim şu yönde olacak.

Sizin bulunduğunuz yer telekom kutusuna uzak bi yerde.

Bağlantı 10 mbps olduğu için kopma oluyo.

Hızınızın denemeli olarak eskisi gibi 3 mbps'e kadar düşürülmesi lazım.

Santral kutusuna uzak olunca hız eğer yüksek ayardaysa durmadan yeni ip alır.

Pes'i online oynadığım ve bağlantım kopup maçları kaybedip küfürler ettiğim için telekomcularla artık haşir neşir olarak çözmüştük aynı mevzuyu.

Bu da böyle bir anıdır. :-))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

50 yıllık bakır Kablodan, birden fazla inet hattı dağıtmaya kalkışırsan, o internet kkopar da, yavaşlar da. Ucuzcu pezevenkler. 

16 kişi bağlanıyorsa ve herkes wifi üzerinde ise, ısınır kapanır, kapatır kendini, bulunduğu yeri değiştirin, Sabah herkes yukleniyordur Oyuzden kopabilir. 

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Birkeresinde net 2 mb diye Ttneti aradım sövüştük felan yuksettıler 6 mb oldu, internette facede felan dolasırken hibir sıkıntı yoktu ancak bir Torrent veya idm acdığımda çat kesiliyodu, hatta ilerleyen zamanlarda videolar açtığımda(film) 10 dk kadan sonra kesılıyor 2 dk sonra kendıne gelıyordu felan,

Tabi aradım ben bunları yine sövüştük bir hafta içinde adam yolladılar eve, kablulara baktı apartmana assaya, bir alet tuttu, vuooouv vuuupff vooovv vuuv diye otuyodu bu eski uzaylı fılmlerındeki gibi, dediki buranın tesisatı eski zaten gelmişssin 50 yıllık evde oturuyosun(mubağala) bide bizemi artistlik yapıyorsun gibisinden konustu, dedi yok çözümü ben bunu 3 mb ye sabıtlıyorum hattınız kaldırmıyo yuksek hızı  ya arada kesılecek yada kesıntısız 2 3 mb de kullanıcak sın dedi

Bende kuyruğumu kıstım sustum

Ama aynı sıkıntı memlekette bırısı telefon hattını deıstırdıgındede oldu, apartmanın kolıdordakı kabloları acdı adam tekrar duzelttı gecdı hatta dediki sizin suan max 21 mb kullanabılırsınız ama en fazla 16 mb lık paket alın destekler dedi gitti

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 1471 Toplam Mesaj: 14