Yurt Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

İstanbul'da olsam elimden geleni yapardım ama şu anda okullar açılmadığı için maalesef. Ama dediğimi unutma, kayıttan sonra mutlaka istanbul'da kal pazartesi günü işini hallet. Okullar 20sinde açılıyor. İstersen 20sinde de yaptırabilirsin. Böylelikle misafir kaydın ekim'in 20sine kadar devam eder ama o sıralar hepsi çok yoğun oluyor o yüzden zor olur biraz. Ben istanbul'a gelince bizzat yardımcı olurum gene sana

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

saol hocam büyük bi yükten kurtuldum.pztsi hallederim işi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Pm ile bilgilendirirsin hayırlısı olsun

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

hocam 3 bin dedigin hemen gelir benden demesi

gecen sene okulun kendi yurtlarında kalmamıza ragmen ben meraktan basvurdum

yedek 1200 geldi ilk yedek listesindeydim.ilk uc bin en iyi 2.listede olmadı 3 te gelir

ama su var :D bu listeler ne zaman acıklandı falan okul zamanımı idi yoksa hatırlamıyom

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

musdawdaf bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam 3 bin dedigin hemen gelir benden demesi

gecen sene okulun kendi yurtlarında kalmamıza ragmen ben meraktan basvurdum

yedek 1200 geldi ilk yedek listesindeydim.ilk uc bin en iyi 2.listede olmadı 3 te gelir

ama su var :D bu listeler ne zaman acıklandı falan okul zamanımı idi yoksa hatırlamıyom

-----------------------------

Okul açıldıktan sonra her hafta pazartesi. Kyk'nın Tahribat şubesi gibi oldum 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Hoca Haydarpaşaya yakın bir yerde yurt var.Özel yurt.Yarım saatte tahminen gidersin kampüsüne.Yurdun adı Fikret Özturan Erkek Öğrenci Yurdu.Gülen cemaatinin yurdudur.Bahariyede de bi yurt var ismi Bahariye Erkek Öğrenci Yurdu o da Gülen cemaatinindir.Bu ikisi gayet yakın Haydarpaşaya.

Pragmatism&Realism
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek
    kukunku hangi bölümü kazandın ? Bende bu sene Marmara kazandım da mühendislik ^^

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
Toplam Hit: 2092 Toplam Mesaj: 18