Yurt Dışı Dil Okulları?
-
yok hocam şimdilik oralar kalsın (:
-
-
Hala gitmedinmi ya sen.Ayıp ayıp, kapat konuyu kapat :D
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Güncel^^
-----------------------------enes kardeşim hangi firma ile anlaştın.. fiyatları uygunmudur..
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Hala gitmedinmi ya sen.Ayıp ayıp, kapat konuyu kapat :D
-----------------------------Gidemedik işte ::D
@flybatwin
Özelden bilgilendireceğim seni
-
Arkadaşım İngiltere bu olayı son bir senede epey zorlaştırdı
Nedeni ise gidipte geri dönmeyen Türkler, şahsen ben geri dönerken bütün türk arkadaşlarım, manyak mısın sen diye sormuşlardı
Kısacası dönen bi o kadar az
Şu an ki sistemde eğer Pre-Int değilsen, sana 6 aydan kısa vize veriyor ve çalışma iznin yok, türk yerlerinde illegal çalışabilirsin tabi o kadar kısa zamanda bulabilirsen
Kaldı ki 32 saat eğitim alacaksan vaktin de kalırmı bilmyorum,
Ben bir seneden fazla kaldım, tabi ki çok şey öğrendim ama unutma hepsini kursta öğrenmedim, çalışırken gezerken takılırken konuşarak, çalışarak öğrendim, tekrar söylüyorum alt yapım yoktu bu yüzden perfect yapamadım
Alt yapın var ise çok yararı olur, yanı sadece speaking i geliştirmek niyetinde olanlar için kısa zamanda çok iş yapmak daha kolay, diğerleri için grammer di, speaking di, writing di derken zaman su gibi akıyor ve 3-6 ay gibi süreler yetmiyor.
Kaldı ki Londrada türkte çok, istesende kaçamıyosun, bi zaman sonra zaten kaçmak istemiyosun, o yüzden biraz dezavantaj söz konusu olabilir.
Bunun dışında bu tür firmalar var bir sürü, onlarla konuşup daha net bilgi alabileceğin kanaatindeyim, Avustralya'yıda bence listede tutmalısın
Hadi hayırlı traşlar...
-
Avusturalya hakkında bilgisi olan varmı? Ben orda dil kursuna gitmek istiyorum. Sanırım çalışma vizesi veriyorlarmış, zaten amacım gidip çalışmak. Yoksa ingilizcem yeterli seviyede var. Bu konuda bilgili olanlar ulaşırsa sevinirim.
-
c_y
verdiğin bilgiler için tşk hocam bende amerika düşünüyorum..