Yurt Dışı Doktora Kabulü Hak.
-
garga bunu yazdı
hadi yolun acik olsun.
gule gule git, gule gule gel insallah.
Allah razi olsun hocam. Darısı sizlerin başına.
-
Pikacu bunu yazdıgarga bunu yazdı
hadi yolun acik olsun.
iş buldun mu reis
-
Pikacu bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba,
Aylardır beklediğim davetiyem bugün geldi. 28 ağustos gibi Kazan'a gidiyorum.
@izzmarit
kazan diyor fest diyor doktora diyor :))
-
geberlan bunu yazdıPikacu bunu yazdıgarga bunu yazdı
hadi yolun acik olsun.
iş buldun mu reis
Maalesef bulamadım.
-
hayırlı olsun hocam.
gideceğin tarihler belliyse bilet bakalım sana ucuz yollu pm i yeşillendirirsin
-
DaSpOnGe bunu yazdı
hayırlı olsun hocam.
gideceğin tarihler belliyse bilet bakalım sana ucuz yollu pm i yeşillendirirsin
Bilet için de ayrıca konu açmayı düşünüyordum. Bilet konusu için seni rahatsız edeceğim. Düşündüğün için teşekkür ederim.
-
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Nasılsınız, haliniz keyfiniz nasıl?
Bildiğiniz gibi Kazan'dan davetiyem geldi. Bende Allah nasip ederse 10 Eylül'de Kazan'a gidiyorum. Tekrar konu açmak yerine buradan yürüyeyim dedim.
Uçak bileti alacağım. Bilet konusunda ölücü davranmak istiyorum. Elinizde uçak bileti ile kupon, promosyon yada ben bileti çok uygun fiyata sana ayarlarım diyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Özellikle @DaSpOnGe yardımını rica ediyorum. Taksit, indirim, kampanya ne varsa bir dal alırım.
10 Eylül pazar günü THY'nin İstanbul'dan Kazan'a sadece gece 21:50'de var. Diğer ismi yerli firmaların yok.
Pikacu tarafından 08/Ağu/17 11:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaşlar pazartesi gidiyorum. Bileti aldık.
O değil de orada ki ulaşım ücreti biraz enteresan geldi. Öğrenci akbili orada 18 rubleymiş. İlk başlarda yazdığım yurt parası düşmüş olarak görünüyor ve 9 dolar civarında yazmışlar.
-
Pikacu bunu yazdı
O değil de orada ki ulaşım ücreti biraz enteresan geldi. Öğrenci akbili orada 18 rubleymiş. İlk başlarda yazdığım yurt parası düşmüş olarak görünüyor ve 9 dolar civarında yazmışlar.
hocam gittiğinde o ucuz yurdun dışarıdan,içeriden,yatakhane ve tuvaletleri gibi yerlerin fotoğraflama şansını yakalayabilir misin ?
Bol şans kolaylıklar dilerim.
-
Pikacu bunu yazdı
ben de sizden rica ediyorum, gittikten sonra bol bol detaylı anlatır mısınız sağı solu okulu yurdu şartları vesaire ?