Yurt Dışı Gezilerinizde Faydası Olur
-
bu site gayet güzel buranın sayesinden bizim yurda sürekli turistler geliyo hiç boş kalmıyo oda bizde hem ingilizce pratikyapıyoruz hemde yeni insanlarla tanışıyoruz . tatilden önce 1hırvat kadın 1 alman erkek geldi biri hindistana diğeri irana gidiyodu sonra 1 fransız 1 cezayirli geldi onlar osguktu biraz pek samimi olamadık
-
sniperscope bunu yazdıtrooper bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Bizim içimizde bolca yok mu bu konulardan Japonya Hakkında Her Şeyden >>>> Şey Hakkında Her Şey e kadar tüm dünyayı geçenlerde tanımıştık :D
tanımak filan değilde. gidince kalacağın yer konusu gezilecek mekanlar konusunda arkadaşlar yardımcı oluyo. kimisi sadece gezdiriyo, kimisi misafir ediyo, kimileri de her ikisini de yapıyo
Gelin hocam, hem gezdireyim hemde misafirim olun.
Misal: Helyum bu Agustos'ta geliyor. Hahahaha TBT Osaka Bulusmasi. Ne hava olur ama. Millet istanbul, izmir, kayseri. Bizler ise kitalar arasi bulusma yapacaz.
ben şu postlarıda yedekleyeyim, yarın bigün hocam geliyoz diye pm atarım :d
-
MaviGozluDev bunu yazdı
ben şu postlarıda yedekleyeyim, yarın bigün hocam geliyoz diye pm atarım :d
Kemalist isen, Vatansever isen PM atmana gerek yok. Mail at deki "Falan ucakla, Falan tarihte oradayim"
-
nights_judge bunu yazdı
istanbul kısmına yazmış bu adam kesin tbt'den birisi ? :D
hi everybody.I m looking for someone who will english practice with me(foreigner)so I can teach turkish her/him. I can already speak english but I want to be better. I live in uskudar 10 mins to kadıkoy.will be happiest person in the world if ı find someone to practice with me we can meet in my place or her/him place and drink sometings during meeting..thanks..u235 olmasın mı bu acaba :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı
u235 olmasın mı bu acaba :D
hahahha benimde aklima ilk o gelmisti. Ama nerede oturdugunu bilmedigim icin birsey yazmadim.
sniperscope tarafından 31/Oca/13 19:21 tarihinde düzenlenmiştir -
sniperscope bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
u235 olmasın mı bu acaba :D
hahahha benimde aklima ilk o gelmisti. Ama nerede oturdugunu bilmedigim icin birsey yazmadim.
kız arkadası ağzına salllama sokar oyle bir şey yaparsa :D
-
Sanırım bu siteydi. Çok eskiden görmüştüm. Beleşe kalıcak yer falan bulabilirsinizde. Aman diyim döte dikkat. :)
Favori - Melbourne / Rio De Jenario [ Brazilyaya gitsem hazır yer var la. Arkadaş var :D ]
otocu tarafından 02/Şub/13 01:41 tarihinde düzenlenmiştir -
bisikletciler için de warmshowers var benzer bir site

I need someone(foreigner) who will speak english with me.