folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışı Gezilerinizde Faydası Olur

Yurt Dışı Gezilerinizde Faydası Olur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

bu site gayet güzel buranın sayesinden bizim yurda sürekli turistler geliyo hiç boş kalmıyo oda bizde hem ingilizce pratikyapıyoruz hemde yeni insanlarla tanışıyoruz . tatilden önce 1hırvat kadın 1 alman erkek geldi biri hindistana diğeri irana gidiyodu sonra 1 fransız 1 cezayirli geldi onlar osguktu biraz pek samimi olamadık

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    trooper bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Bizim içimizde bolca yok mu bu konulardan Japonya Hakkında Her Şeyden >>>> Şey Hakkında Her Şey e kadar tüm dünyayı geçenlerde tanımıştık :D

tanımak filan değilde. gidince kalacağın yer konusu gezilecek mekanlar konusunda arkadaşlar yardımcı oluyo. kimisi sadece gezdiriyo, kimisi misafir ediyo, kimileri de her ikisini de yapıyo

Gelin hocam, hem gezdireyim hemde misafirim olun.

Misal: Helyum bu Agustos'ta geliyor. Hahahaha TBT Osaka Bulusmasi. Ne hava olur ama. Millet istanbul, izmir, kayseri. Bizler ise kitalar arasi bulusma yapacaz.

ben şu postlarıda yedekleyeyim, yarın bigün hocam geliyoz diye pm atarım :d

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

ben şu postlarıda yedekleyeyim, yarın bigün hocam geliyoz diye pm atarım :d

Kemalist isen, Vatansever isen PM atmana gerek yok. Mail at  deki "Falan ucakla, Falan tarihte oradayim"

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı

istanbul kısmına yazmış bu adam kesin tbt'den birisi ? :D

I need someone(foreigner) who will speak english with me.

Latest reply about an hour ago
     hi everybody.I m looking for someone who will english practice with me(foreigner)so I can teach turkish her/him. I can already speak english but I want to be better. I live in uskudar 10 mins to kadıkoy.will be happiest person in the world if ı find someone to practice with me we can meet in my place or her/him place and drink sometings during meeting..thanks..

u235 olmasın mı bu acaba :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hahahha benimde aklima ilk o gelmisti. Ama nerede oturdugunu bilmedigim icin birsey yazmadim.

sniperscope tarafından 31/Oca/13 19:21 tarihinde düzenlenmiştir

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

hahahha benimde aklima ilk o gelmisti. Ama nerede oturdugunu bilmedigim icin birsey yazmadim.

kız arkadası ağzına salllama sokar oyle bir şey yaparsa :D 

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Sanırım bu siteydi. Çok eskiden görmüştüm. Beleşe kalıcak yer falan bulabilirsinizde. Aman diyim döte dikkat. :)

Favori - Melbourne / Rio De Jenario [ Brazilyaya gitsem hazır yer var la. Arkadaş var :D ]

otocu tarafından 02/Şub/13 01:41 tarihinde düzenlenmiştir

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

bisikletciler için de warmshowers var benzer bir site

memento mori.
Toplam Hit: 1813 Toplam Mesaj: 19