Yurt Dışı Oyun Firmasına Dava Açmak
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Biz babamızdan dedemizden çalışanın hakkını teri soğumadan ver tembihleri ile büyüdük yeri gelir benim cepimdeki para işçilerimden az olur nasıl göz koyularlar çalışanlarının paralarına hayret ediyorum,
-----------------------------
ne teri ? adam üzerine duş bile alıyo -
hocam dava sürecine adim atmis olmak icin önce iyi bir avukata git ve konus.
eger firma korede devam ediyor ve batmamissa,tazminat alabilirsin.bu benim görüsüm.
edit: aranizda sözlesme varmiydi ?
-
evet sozlesmemız vardı. Fırmada zaten batacak bır fırma degıl devam edıyor :) yalnız su anda dava masrafları ıcın ne kadar ucret gerektıgını bılmedıgımızden ben ve 2 arkadasım harıc dıgerlerı pek yanasamıyor dava ısıne
Bu tarz davalarda dava sonunda komısyon alarak davaya bakan bır avukatla anlasmak gerekıyormus sanırım
Konuyu buraya acmamın nedenı TBT avukatlarına ulasmaktı acıkcası
-
Hangi şehirdesin? Dönem arkadaşlarımdan birine yönlendirebilirim.
-
meraktan soruyorum rising force online mı?
-
dunya ticaret merkezini bir ara onlara sor. ancak alicaginiz para davaya bakilinca kucuk bir miktar gibi geliyor bana. O yuzden attigin tas urkuttugun kurbagaya deger mi degmez mi bilmiyorum.
-
Evet hocam Rising Force Online.
İstanbuldanım. Tum personelde ıstanbulda ıkamet edıyor.
Alacagımız para tazmınat + sıgorta paralarıyla bırlıkte 3000 Lıra cıvarı bır para. Tabı dava surecınde buna faızde eklenıyormus davanın suresıne gore.
Zaten 3000 lıra degıl 100 lıra bıle olsa hatta masraflar davadan kazanacagımızla denk olsa hıc bır kar elde etmesek bıle dava acmayı dusunuyoruz