Yurt Dışı Yasağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı:
    -----------------------------

bendim

o paraların yönetimi öle bankadan 200 euro çekeyim 300 euro yatırayım olmuyor 

Eminim olmuyordur :)

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

bendim

olm 400bin euroyu nasıl değerlendiriyim diye düşünen adamın 200-300 euroyla işi ne?

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allura bunu yazdı:

bendim

nasıl oluyor peki ?

bu paranın tamamı senin degil mi ? senin.

istersen 1 euro cekersin istersen 10000 euro, buna kim nasıl karısabilir ki ?

bankaya paranı emanet ettiginde "su kurallara uymalısınız" diye sözlesme mi yapılıyor ?

gercekten bilmedigim icin soruyorum, mantıksız geldi.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

Allura bunu yazdı:

bendim

nasıl oluyor peki ?

bankaya paranı emanet ettiginde "su kurallara uymalısınız" diye sözlesme mi yapılıyor ?

Yurt dışındaki bankalarda dahil olmak üzere öyle bir Sözleşme yok Hocam. Paranın tamamını bile Repo Bono faiz vs yapsan belli bir meblası açıkta bırakılır... örnek : 10 bin Tl faizde paran varsa bunun 100 150 tl si mutlaka açıkta bekletilir açıkta olmasa dahi paran üzerinde hakimet hakkı sürekli sende olduğundan belli bir orana kadar faizini bozmadan çekebilirsin paranın.. ondan yana bir problem olduğunu sanmıyorum  . AÇIKCASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ BİR DURUM....

Ainesi İŞTİR kişinin..LAFA bakılmaz !.....Çok laf YALANSIZ olmaz !.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

Allura bunu yazdı:

bendim

nasıl oluyor peki ?

1. sorunuza gelirsek

tabikide hayır, ben parayı yönetmesi için bu işi yapan şirketlere verdim 

mesela 400 bin lirayı verin bize borsa oynayalım 6 ay içerisinde 450 lira yapıcaz eğer kaybedersek 300 lirayı garanti ediyoruz size diyorlar. bende parayı bu tip bir şirkete değerlenmesi için verdim suanda okudugum için bu tip absürt bir paraya ihtiyacım yok.

ha sorunu çözdüm, türkiyede yapı kredi bankasında olan hesabımdan para çekebilirdim ancak zaman farkı sebebi ile 1 ile 3 gün arasında geçiyor para swift ile yapıyorsunuz zaten bu işlemi.

ancak o 2. hesabımda kullanım hakkına sahip birde kuzenim var ondan rica ettim western union ile yolladı dogrdan 5 dakik aiçerisinde gittim çektim paramı

2. sorunuza gelirsek

takipsiz ülkeden çıkma yasagı şu

oturum kartım bittiği için suanda ülkede gayri resmi olarak mülteci konumuda kalıyorum, yani ülkeden ayrılırsam oturum vizesi çıkana kadar ülkeye tekrar dönemiyorum ve, vizem olmadıgı halde ülkede geçirdigim için sorguya çekebiliyolar, ne yaptınız neden gittiniz neden almadınız vs. ülkede durmaya devam edersem vize çıkma süresince başvuru aşamasında diye geçiçi bir kart alıyorum ancak bu kart ile ülkeden ayrılamıyorum takipsiz oluyor çıkana kadar.

3. açıklamam

cevap verme gibi bir zorunlulugum yoktu  benim zira sıkıntıdan suanda oldugum yerde zaman öldürmek için birşeyler karalıyayım dedim

ayrıca bakırköyde oturan varsa gece sarıhanda bi çorbamı içebilir :) büyük ihtimal gece çıkıcam buradan çünkü bi çorbaya hayır demem iki lafın belini kırarız

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allura bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

Allura bunu yazdı:

bendim

nasıl oluyor peki ?

3. açıklamam

cevap verme gibi bir zorunlulugum yoktu  benim zira sıkıntıdan suanda oldugum yerde zaman öldürmek için birşeyler karalıyayım dedim

ayrıca bakırköyde oturan varsa gece sarıhanda bi çorbamı içebilir :) büyük ihtimal gece çıkıcam buradan çünkü bi çorbaya hayır demem iki lafın belini kırarız

tahribat'ta bu zamana kadar görmüs oldugum en kibirli adamsın ama ara sıra yardımın da dokunuyor millete, icinde bi insanlık var yani. bu yüzden o taraflarda olsaydım gelirdim, baska zaman artık.

yorduk bu arada seni cevap yazdıgın icin, kusura bakma.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

kusura bakmayında çocukmusunuz amk şu tartışmaya bak, yok o kadar paran vardı ne ettin, yok şöyle böyle, yardım dokunuyosa söyleyin birşeyler adamın muhasebesi size mi kaldı amk. Böyle dingil dingil tartışma çıkarıyorsunuz sonra buluşmalar sik gibi geçti, yok şunla şu atıştı, kişisel mesele yapmayın beyler hep yönetime laf gidiyorda tahribatı birazda siz sikip attınız.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

400 bin euroyla yatırım icin buraya konu acan sen degil miydin ?

paran yok ?

neyse halletmissin zaten.

400 bin euro ?
    yatırım

:|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

VBDream bunu yazdı:

kusura bakmayında çocukmusunuz amk şu tartışmaya bak, yok o kadar paran vardı ne ettin, yok şöyle böyle, yardım dokunuyosa söyleyin birşeyler adamın muhasebesi size mi kaldı amk. Böyle dingil dingil tartışma çıkarıyorsunuz sonra buluşmalar sik gibi geçti, yok şunla şu atıştı, kişisel mesele yapmayın beyler hep yönetime laf gidiyorda tahribatı birazda siz sikip attınız.

sen neden celallendin ki bu kadar ?

ben insan gibi bir soru sordum, o da cevap verdi.

hayırdır ne bu sinir ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

sen neden celallendin ki bu kadar ?

ben insan gibi bir soru sordum, o da cevap verdi.

hayırdır ne bu sinir ?

dostum benim allura ile bir arkadaşlığım yok, avukatlığını da yapmıyorum. Bu tarz davranışlar basit insan hareketleri, yok hani böyleydi hani şöyleydi, yok bu ibne yok bu kırık. Dostum insanlara geçmişlerini sermeye gerek yok, sonuçta adam bu konuyu açtığında böyle postlar geliyorsa demekki sen bu adamı takip ediyorsun gibi bir izlenim oluyor, izlenim sikimde değil olay izlenim sebebinde, demekki inceden bir kıllanma var bu adama karşı, aynı şeyi tüm müritler birbirine yapıyor, kişisel mevzu çevirmeyin adama takıpta geçmişini temcit pilavı gibi her konuda önüne sermeyin. Sonra buluşma bok gibi geçti yok banlı üye geldi ortamı sikti, bu tarz şeylerden doğuyor bunlar. Siktir Et abi adam 400 bin liram var dediyse zamanında 3-5 atta ortaya adam akıllı danışmana sor dersin yada demez konuya bakar geçersin bunun takibi oldumu sıkıntı oluyor. Ayrıca sana hakaret yok dostum ben biraz küfürlü konuşurum gerçek hayattada böyle üslubum bu.

Toplam Hit: 2744 Toplam Mesaj: 21