folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışına Çıkmak İçin Ne Yapmak Gerekir



Yurt Dışına Çıkmak İçin Ne Yapmak Gerekir

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2005
    Erkek
    ben mesela yurt dışına cıkmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor yurt dışında turist olarak yada orda kendime iş kurmak istiyorum yada orda başka biriyle evlenip orda kalabilirmiyim yada burda evlenip oraya gidebilirmiyim. yani kısaca istediğim zaman 3-5 aylığına sorun yaşamadan yurt dışına nasıl gidip gelebilirim. yada sizin yurt dışına cıkmak için uyguladıgınız taktikler nelerdir. yardım ederseniz bilgili arkadaşlar çok makbule geçer.. :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    önce ne için ve nereye gideceğine karar ver bir sürü şey yazmışsın :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berliner
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2006
    Erkek
    böyle bir konu daha önce açıldı

    forumsearch.asp'yi kullanırsan , bulursun yorumları görürsün..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Temmuz/2007
    Erkek

    tam bir bilgim yok ama green card diye bir uygulama var;

    http://www.arpen.net/

     

     tabi sadece ABD için 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2005
    Erkek

    3-5 ay gezip tozup gelmek çin kardeş kitabına göre nasıl uyduurup cıkabilirim :)

     

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    üniversite okuyorsan 4 yıllık work and travel yöntemiyle hem gezi hem iş yapabilirsin :)

    veya gezi turları paketi war onlarla birlikte gidiceksin orda bilerek kaybolursun ayrılırsın gruptan 3-4 ay takılırsın :)

    olmazsa çık sultanahmete haşin ve gaddar bakışlarınla hangi kıtaya gitmek istiyosan o kıtanın vatandaşından birini tavla :F

    veya bi gemi kaptanını ayarla seni gemiyle çıkarsın yurt dışına :)

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek
    4 yıllık olması şart değil, 2 yıllık üniversite öğrencileri de work and traveldan yararlanabilir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2005
    Erkek
    Zokoro bunu yazdı:
    -----------------------------

    üniversite okuyorsan 4 yıllık work and travel yöntemiyle hem gezi hem iş yapabilirsin :)

    veya gezi turları paketi war onlarla birlikte gidiceksin orda bilerek kaybolursun ayrılırsın gruptan 3-4 ay takılırsın :)

    olmazsa çık sultanahmete haşin ve gaddar bakışlarınla hangi kıtaya gitmek istiyosan o kıtanın vatandaşından birini tavla :F

    veya bi gemi kaptanını ayarla seni gemiyle çıkarsın yurt dışına :)


    -----------------------------
    kardeş öneriler süpper bu vork travel olayı çok pahalı bişi mi gitmek masraflar cartı curtu fln :) açık öğretim faydalana biliyor mu :)

     

    bu yazıyı okuyunca aklıma arkadaşımın bi sözü geldi onu anlatayım :)

     

    şimdi bi ülkede adamlar mülteci konumundalar tmm mı belli bi grup oluştuktan sonra adamlara yaşamaları adamlara çamaşır makinesi verirlermiş. arkadaşımda dedi bu olay türkiyede olsa türkler çamaşır makinesini satar parasını yer :) arkadaşın tavsiyelerini okuyunca bu geldi aklıma :)

     

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2008
    Erkek

    hoca şimdi sülalemin %90 Yurt dışında oldugu için sana her yontemi en ince ayrıntısına kada anlatacam Evet Başlayalım ;

    1) Eğer öğretmen müdür vss. Çocugu isen Babanda Memurlugun 1 e 3 Seviyesine gelmişse Yeşil Pasoport alır ve sende bundan yararlanırsın Vizesiz filan sadece uçak biletinle git.Sadece Kanada Vize İstiyor onuda hemen alırsın.Ama en fazla 3-6 ay arası kalabiliyosun

    2)Yukarıda belirttigim durum yoksa git alanyada veya başka bi yerde Yabancı bi kadın bul kolay zaten onunla türkiyede nikah kıy o yurt dışında oranın konsolosluguna başvuru yapar ve oraya gidersin . Oturum Alırsın .. İstedigin zaman girip çıkarsın.

    3) Yurt Dışındaki bi yakının davitiye gönderir ve bu konsoloslukta değerlendirilir Sende o ara hesabına 2 - 3 bin euro para yatırırsın adamlar kontrol eder izin verip vermemeleri %50 şans gidersin ama pek fazla kalamazsın yine en fazla 3-6 ay

    4)Şebeke bulursun Kolay olur bulması ama saglam olsun sonra yurt dışına çıkarsın .

     Evet şimdi en önemli nokta burası şimdi 1 3 4 durumda orda kalabilmek için tek bir şansınız var gidip barda bi kadın bulup nikah kıymak bu işde kolay bu işi parayla yapanlar var .sonra 5 sene filan sürüyor oturum verirler .

     Sormak İstedigin Varsa Yardımcı olabilirm ....

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2005
    Erkek
    AciyaGulmek bunu yazdı:
    -----------------------------

    hoca şimdi sülalemin %90 Yurt dışında oldugu için sana her yontemi en ince ayrıntısına kada anlatacam Evet Başlayalım ;

    1) Eğer öğretmen müdür vss. Çocugu isen Babanda Memurlugun 1 e 3 Seviyesine gelmişse Yeşil Pasoport alır ve sende bundan yararlanırsın Vizesiz filan sadece uçak biletinle git.Sadece Kanada Vize İstiyor onuda hemen alırsın.Ama en fazla 3-6 ay arası kalabiliyosun

    2)Yukarıda belirttigim durum yoksa git alanyada veya başka bi yerde Yabancı bi kadın bul kolay zaten onunla türkiyede nikah kıy o yurt dışında oranın konsolosluguna başvuru yapar ve oraya gidersin . Oturum Alırsın .. İstedigin zaman girip çıkarsın.

    3) Yurt Dışındaki bi yakının davitiye gönderir ve bu konsoloslukta değerlendirilir Sende o ara hesabına 2 - 3 bin euro para yatırırsın adamlar kontrol eder izin verip vermemeleri %50 şans gidersin ama pek fazla kalamazsın yine en fazla 3-6 ay

    4)Şebeke bulursun Kolay olur bulması ama saglam olsun sonra yurt dışına çıkarsın .

     Evet şimdi en önemli nokta burası şimdi 1 3 4 durumda orda kalabilmek için tek bir şansınız var gidip barda bi kadın bulup nikah kıymak bu işde kolay bu işi parayla yapanlar var .sonra 5 sene filan sürüyor oturum verirler .

     Sormak İstedigin Varsa Yardımcı olabilirm ....


    -----------------------------
    kardeş işten geldim yorgunum . sana mail adresimi vereyim pm den ordan konuşalım :) tmm mı babacan :) ayrıca ilgin için cok cok saol :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2008
    Erkek
    Ekledim Görüşelim İnş Yardımcı oluruz
Toplam Hit: 3688 Toplam Mesaj: 19