Yurt Dışına Nasıl Çıkarım
-
Kendine gemiadamı cüzdanı çıkart derecesinin ne oldugu çok da önemli değil, daha sonra bir denizcilik şirketine başvur tabi araştırman lazım çalışacağın geminin nerelerde çalıştığını. Gittiğin limanda dısarı çık gemiye geri dönme.Bu şekilde irtica edersen en uygun ülke kanadadır.
-
şuan araştırmakta olduğum
interrail olayına bir göz at istersen :s
-
İlk önce gidiceksin emniyet müdürlüğüne oradan Türk Pasaportu için başvuru yapıcaksın. Bir hangi ülkeye çıkmak istiyorsan ona göre ücretlendirme var diye hatırlıyorum.
Neyse pasaport işlemlerini hallettikten sonra konsolosluğa gidiceksin eğerki gideceğin ülkede bir tanıdığın varsa o istek yapması gerekiyor senin için.
İstek yapmak içinde gerekli şeyler vardı. İstek yapıcak kişi o niteliklere sahipse yapabiliyor. Neyse isteğin yoksa biraz daha fazla para verip konsolosluktan vize başvurusu yapıyorsun. Eğerki ben ilgilenemem dersen ilgilenen kişi çok iyi bir kazıkla gideceğin ülke için gerekli evrakları topluyorlar vize işini hallediyorlar.
Pasaporta baktıklarını sanmıyorum çünkü emniyetten kendin çıkartıyorsun..
-
peki kaçak nasıl giderim
-
Hoca Türkiyeden Kaçıcan Nereye Gidersen Git İyidir, Türkiyede Çalışana Değer Verilmiyor,Texas'da Kuzenim Var Ordan Biriyle Evlendi Orda Oturuyor 6-7 Senedir, Güzellik Uzmanı Masör İşte Alıyor Ayda 4-5 Milyar Para Paşa Paşa Yaşıyor,6-7 Ayda Bir Türkiyeye Geliyor Antalyada 5-7 Yıldızlı Otellerde Yaşıyor Olay Bu Abi,
Almanyada Milletin K*çını Temizliyip Para Kazanan Adam Geliyor Kral Oluyor Burda Havasından Geçilmiyor,Milletin K*çını Temizliyip Bizden İyi Para Kazanıyor O Ayrı Tabi.
-
Hocam almanyada o kıç temizleyenler aldıkları parayla rahat yaşadıklarını sanmıyorum.
Çünkü Türkiye'ye göre kıyaslama yapamayız
Adam 1 ay çalışıp o parayla buraya geldiginde tabi kral gibi yaşıcak ama orda krallar gibi yaşadıgını sanmıyorum.. < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> A < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> lmanya'da yaşayan müridlerimiz daha iyi bilir...