folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışına Nasıl Çıkarım

Yurt Dışına Nasıl Çıkarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    incelik
    incelik's avatar
    Erkek
    Kendine gemiadamı cüzdanı çıkart derecesinin ne oldugu çok da önemli değil, daha sonra bir denizcilik şirketine başvur tabi araştırman lazım çalışacağın geminin nerelerde çalıştığını. Gittiğin limanda dısarı çık gemiye geri dönme.Bu şekilde irtica edersen en uygun ülke kanadadır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

şuan araştırmakta olduğum 

interrail olayına bir göz at istersen :s 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

İlk önce gidiceksin emniyet müdürlüğüne oradan Türk Pasaportu için başvuru yapıcaksın. Bir hangi ülkeye çıkmak istiyorsan ona göre ücretlendirme var diye hatırlıyorum.

Neyse pasaport işlemlerini hallettikten sonra konsolosluğa gidiceksin eğerki gideceğin ülkede bir tanıdığın varsa o istek yapması gerekiyor senin için.

İstek yapmak içinde gerekli şeyler vardı. İstek yapıcak kişi o niteliklere sahipse yapabiliyor. Neyse isteğin yoksa biraz daha fazla para verip konsolosluktan vize başvurusu yapıyorsun. Eğerki ben ilgilenemem dersen ilgilenen kişi çok iyi bir kazıkla gideceğin ülke için gerekli evrakları topluyorlar vize işini hallediyorlar.

Pasaporta baktıklarını sanmıyorum çünkü emniyetten kendin çıkartıyorsun..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

peki kaçak nasıl giderim

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Hoca Türkiyeden Kaçıcan Nereye Gidersen Git İyidir, Türkiyede Çalışana Değer Verilmiyor,Texas'da Kuzenim Var Ordan Biriyle Evlendi Orda Oturuyor 6-7 Senedir, Güzellik Uzmanı Masör İşte Alıyor Ayda 4-5 Milyar Para Paşa Paşa Yaşıyor,6-7 Ayda Bir Türkiyeye Geliyor Antalyada 5-7 Yıldızlı Otellerde Yaşıyor Olay Bu Abi,

Almanyada Milletin K*çını Temizliyip Para Kazanan Adam Geliyor Kral Oluyor Burda Havasından Geçilmiyor,Milletin K*çını Temizliyip Bizden İyi Para Kazanıyor O Ayrı Tabi.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam almanyada o kıç temizleyenler aldıkları parayla rahat yaşadıklarını sanmıyorum.

Çünkü Türkiye'ye göre kıyaslama yapamayız

Adam 1 ay çalışıp o parayla buraya geldiginde tabi kral gibi yaşıcak ama orda krallar gibi yaşadıgını sanmıyorum.. < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> A < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> lmanya'da yaşayan müridlerimiz daha iyi bilir...

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 7457 Toplam Mesaj: 37