Yurt Disinda İs İmkani..Webmaster

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Okul yeni bitti, HTML/CSS ve idare edecek kadar PHP var. Az-biraz Photoshoptan anlarım. Ama nedense aklıma yatmadı :( Akşam karnım doyunca tekrar düşüncem.

Kalıcak yerlerden bahsedebilir misin biraz? 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Varsova beyler... Ben bu kadar para veriyorum. Kalicak yeride hallediyorum... Kafasina yatan varsa eyvallah.. Zaten tahribat haricinde baska yerlerede ilan verdim bu yuzden cok mesaj aldim.. herkesi teker teker cevaplamaya calisiyorum.. bende butun vaktimi bilgisayar basinda harcamiyorum.. ama herkese cevap atiyorum.. degerlendiriyoruz.. hayirlisi olur herkes icin ins

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Evet beyler elime suana kadar 250 cv den fazla ulasti.. ne yapacagim bilmiyorum... ama sonucu 3 hafta - 4 hafta icinde aciklayacgim... gercekten secmek cok zor.. bu kdar talep olacagini hic ummamistimm

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

staj için yaz hocam beni seneye geliyorum (: yazılım 3. sınıf olmuş olacam :D 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 2896 Toplam Mesaj: 25