folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yurt Dışında Okuyan Fikri Olan Önerisi Olan Buyrun

Yurt Dışında Okuyan Fikri Olan Önerisi Olan Buyrun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı

Yaşın yakın olsa yurur de bu sana :D

Hocam kiy paraya okul icin bi daha da donme

Ya birader anlayamıyorum, bu ne sevdadır git gelme."Gidin gelmeyin" gibi laflar üretiyorsunuz.Sen gel bi 5 sene yalnız yaşa bakalım elalemin ülkesinde; Vatanına döndüğünde kalıyormusuuun gidiyormusuun o zaman görüşelim.Öyle davulun sesi uzaktan hoş gelir.

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı

Ya birader anlayamıyorum, bu ne sevdadır git gelme."Gidin gelmeyin" gibi laflar üretiyorsunuz.Sen gel bi 5 sene yalnız yaşa bakalım elalemin ülkesinde; Vatanına döndüğünde kalıyormusuuun gidiyormusuun o zaman görüşelim.Öyle davulun sesi uzaktan hoş gelir.

vatan nedir ne değildir tartışılır ben kaldığım yerden kaçıyorum , beni anlıyan kimse yok zaten arkadaşm felan yalan bir sevgilimvar o kadar , okudum yazdığınız hocam lehçe eğitimi 1 sene verirse benim için yeter öğrenirim her türlü sorun değil geriye kalan fiyatlar konusunda nerden bakabilirim. bide gerçekten özür dilerim ben öyle bir insan değilim abla felan :(

Ekerci 

hocam nerde okuyorsun link atarmısın bakıyım ben bir

normalde lisede samimim olduğum arkadaşım ukraynada tıp okuyor ama ukrayna nasıl bilmiyorum yazın bir evine gidiyim gelince o olursa beni baya sever bende 3 yaş büyüktü ama baya iyi anlaşıyorduk tabi değişmedi işe

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı
    Branxian bunu yazdı

Penzada hocam. Sen sadece okul için bukadar ayırdım diyorsan o ayrı. Ben geneli sanmıştım. :D

http://international.pnzgu.ru/

yok hocam genel olarak öyle olsa türkiyede okunmaz bir üniversite öğrencisinin masrafı o kadar hemen hemen,

şimdi birşeyde yazamıyorum bu konular hassas biri birşey der :(

neyse bakıyorum hocam teşekkür edelim

kardeşiniz zorluk çekiyormu ne okuyor ? eğitim dili ne ?

@u25

hocam senelik destek olarak okul ücreti olarak diyorum 4 sene ide 20bin euro olur misar aylık gideri içinde değil 

Tıp okuyor.

Eğitim dili rusça. Başlarda zorluk çekti 1-2 ay kadar ama ingilizcesi olduğundan zorluk dönemi kısa sürdü. Yavaş yavaş rusçayı öğrenmeye başladığında zorluklar azalmaya başladı.

İlk kaldığı yurt çok berbattı. 1 ay dayanabildi. Bakımsız, rutubetli vs. Daha düzgün bir yurda yerleştirdik. Şuan için bir sorun yaşamıyor.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

http://www.ud-mhsc.org/

burası hocam.gelirsen kayıt işlerinde boş vaktim olursa yardımcı olurum.ama şunu diyim 7-24 çalışmayacaksan hiç başlama bu sevdaya :D çünkü baya zorluyorlar.birde iyi derecede ingilizce öğrenmen lazım ki kitapları anlayasın.

sabırlı bir adam değilsende deneme.çünkü çok gelen giden oldu.adam gelior yapamıor gidiyor.çünkü o çalışma gayreti herkeste yok.bide kitaplarda tıbbi terimler olacak anlamayacaksın uğraşacaksın baya sabır lazım.kopya çekme ihtimalin yok

sınavlara hocalar jammer ile geliormuş :D araplar bi ara telefondan çekiolardı

dedğim gibi fiyat artmış olabilir.yanlız okulun güzel bi yanı mesela 12.500 den girdiysen mezun olana kadar öle.türkiyede giriorsun 20 binden bitior 32 binde

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı

öyle bi konusmussinki sanki mutlak yalnızlık var yurtdışına çıktığında. oradan eşin dostun arkadaşın olmuyor mu yani :D ama su an davulun sesini uzaktan duydugum konusunda haklısın. böyle kesin konusmamın sebebi de çok yakınımdaki iki insan ki birisi abim olur. yurtdışına gitti ve yıllar oldu geri de dönmedi. ben de onlarla aynı kafaya sahip oldugum icin gittim mi dönmem :) tabi burada hangi ülkeye gittiginin de çok önemi var

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı

öyle bi konusmussinki sanki mutlak yalnızlık var yurtdışına çıktığında. oradan eşin dostun arkadaşın olmuyor mu yani :D ama su an davulun sesini uzaktan duydugum konusunda haklısın. böyle kesin konusmamın sebebi de çok yakınımdaki iki insan ki birisi abim olur. yurtdışına gitti ve yıllar oldu geri de dönmedi. ben de onlarla aynı kafaya sahip oldugum icin gittim mi dönmem :) tabi burada hangi ülkeye gittiginin de çok önemi var

Ben şu an davulun yanındayım , yakındanda güzel.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

http://www.ud-mhsc.org/

burası hocam.gelirsen kayıt işlerinde boş vaktim olursa yardımcı olurum.ama şunu diyim 7-24 çalışmayacaksan hiç başlama bu sevdaya :D çünkü baya zorluyorlar.birde iyi derecede ingilizce öğrenmen lazım ki kitapları anlayasın.

sabırlı bir adam değilsende deneme.çünkü çok gelen giden oldu.adam gelior yapamıor gidiyor.çünkü o çalışma gayreti herkeste yok.bide kitaplarda tıbbi terimler olacak anlamayacaksın uğraşacaksın baya sabır lazım.kopya çekme ihtimalin yok

sınavlara hocalar jammer ile geliormuş :D araplar bi ara telefondan çekiolardı

dedğim gibi fiyat artmış olabilir.yanlız okulun güzel bi yanı mesela 12.500 den girdiysen mezun olana kadar öle.türkiyede giriorsun 20 binden bitior 32 binde

Fiyat pahalı hocam ya gerisi var bende sorun olmaz sabır uğraş lazım zaten ablamda tıpta okuyor az çok bilirim hocam sıkıntım olmaz 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    kvasir bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı

valla ben de yanindayim, bana da guzel geliyor :)

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı
    kvasir bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı

valla ben de yanindayim, bana da guzel geliyor :)

kıskandırmayın lan :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1. yıl, Oğlum ne güzel la buralar

2. yıl ,Oğlum dert yok tasayok

3. yıl ,oğlum bunlarda yemekten bi bok anlamıyor

4. yıl, Oğlum heryer hep aynı daral bastı mk

5. yıl , Bi siktir olup gitsem şu kodumun yerinden hava buz gibi götüm donuyor,hiçbir atraksiyon yok mk,ulan hep aynı mk, dert öile tasa üst üste kodumun memleketinde, onunda mk bununda mk.

6.

7.

8.

.....

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 4195 Toplam Mesaj: 58