folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Yurt Dışında Üniversitesi Eğitimi TRAVNİK

Yurt Dışında Üniversitesi Eğitimi TRAVNİK

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeXsTeMeR
    TeXsTeMeR's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

gitmeyin abi herdefasında söylüyorum. 

1 hafta önce travnik üniversitesinden 2 tane elemanla konuştum. Üniversitenin yaptığı yurtlara 600 euro verip kalmak istemedikleri için üniversiteden atılmışlar. Böyle saçmalık olurmu amk. Sağılacak inek gibi görüyolar türklerü.

Yurtları Eurostar Eğitim Merkezimi ayarlıyor öyle saçma işmi olurya :)  

Beklemek Kaybetmenin Yarısıymıs Ben Herşeyimi Beklerken Kaybettim!(-_--_-)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeXsTeMeR
    TeXsTeMeR's avatar
    Erkek
    sleim bunu yazdı

Ben de Bosna-Hersek'te okuyorum, Travnik üniversitesine giden öğrencilerin hallerinden çok memnun olmadığını duyuyorum hocam, pek tavsiye etmiyorlar. Ben Uluslararası Saraybosna Üniversitesindeyim, bu okulu tavsiye edebilirim en azından travnik üniversitesine göre daha yerleşik bir yer.

hocam siz ne okuyyorsunuz bide üniversitenin ücretleri nasıl uygunmu bide galiba orda mühendislik mimarlık yok öylemi hocam 

TeXsTeMeR tarafından 27/Oca/15 11:31 tarihinde düzenlenmiştir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Holyzone hocam haklısın uluslararası saraybosna daha iyi denkliği de var türkiyede.  Ama diş yada tıp bölümü açmadılar halen o büyük bir eksik 

Manhyak 

Hocam çok şaçma birşey yapmışlar 600 euro ya yurt mu olur.  Benim kuzen orda okuyor ayrı eve çıkmış arkadaşları ile diye biliyorum 15 şubatta gelecekler konuşacam ayrıntılı olarak 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeXsTeMeR
    TeXsTeMeR's avatar
    Erkek

varmış hocam pardon birsürü ajans var hepsi farklı bölümler yazmış kafam karıştı :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeXsTeMeR
    TeXsTeMeR's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

Holyzone hocam haklısın uluslararası saraybosna daha iyi denkliği de var türkiyede.  Ama diş yada tıp bölümü açmadılar halen o büyük bir eksik 

Manhyak 

Hocam çok şaçma birşey yapmışlar 600 euro ya yurt mu olur.  Benim kuzen orda okuyor ayrı eve çıkmış arkadaşları ile diye biliyorum 15 şubatta gelecekler konuşacam ayrıntılı olarak 

hocam oranın fiyatlarıda ideal aslında lys puanına göre burs imkanı var sanırsam ben mimarlık okumak istiyorum %50 burs var 261 puanla 5000£ dan 2750£ yapıyo travnikle aynı hesaba geliyor benimki ama burs varsa eğer güzel olur ama ingilizce eğitim 4.00 üzerinden 2.00 altına düşersek burs iptal oluyormuş http://sanaldanisman.blogspot.com.tr/2010/07/saraybosna-universitesi-2010-2011.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Araştıralım bakalım neler çıkacak başka

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Denklik yok ama  çokda mühim değil geldiğinde bir sınava girdinmi denkliğini alabiliyorsun, ama yüksek veya dr. oldumu mülakatıdır osudur busudur çok uğraştırırlar.

Bence oku mimarlık gel denkliği kafana takma bir şekilde alırsın denkliği, İşletme okuyup işsiz kalacağına Mimarlık oku işsiz kal

Katılmayabilirsiniz ama bence boyle en azından KPSS uğraşacağına bilgi sınavına uğraşır girer alır işine bakar.

Ama Oradan mimar olup burada şirketlerde orada burada çalışamazsın, imzan var sadece babanı kefil yapıp kredi çekip bina dikersin yada tanıdık mütaitlere imza atarsın, iyi bir gelecek  hayal etme.

bu yüzdens eçeceğin mesleğide onagöre seç , başkasının yanında yada devlette değilde diplomasına ihtiyacın olduğu kendi işinin patronu olabileceğin bir meslek seç

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeXsTeMeR
    TeXsTeMeR's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Denklik yok ama  çokda mühim değil geldiğinde bir sınava girdinmi denkliğini alabiliyorsun, ama yüksek veya dr. oldumu mülakatıdır osudur busudur çok uğraştırırlar.

Bence oku mimarlık gel denkliği kafana takma bir şekilde alırsın denkliği, İşletme okuyup işsiz kalacağına Mimarlık oku işsiz kal

Katılmayabilirsiniz ama bence boyle en azından KPSS uğraşacağına bilgi sınavına uğraşır girer alır işine bakar.

Ama Oradan mimar olup burada şirketlerde orada burada çalışamazsın, imzan var sadece babanı kefil yapıp kredi çekip bina dikersin yada tanıdık mütaitlere imza atarsın, iyi bir gelecek  hayal etme.

bu yüzdens eçeceğin mesleğide onagöre seç , başkasının yanında yada devlette değilde diplomasına ihtiyacın olduğu kendi işinin patronu olabileceğin bir meslek seç

Hocam bu dediğiniz travnik için demi ben saray bosnaya baktım %50 burslu aynı hesaba geliyo aşşağı yukarı hocam orda denklik varmış yurt dışına gidersem büyük ihtimal orayı tercih ederim sağolun 

Toplam Hit: 2591 Toplam Mesaj: 19