folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışındaki Bir Bilgisayara Bağlanarak İnternet Hızını Artırmayı Bilen Mürit

Yurt Dışındaki Bir Bilgisayara Bağlanarak İnternet Hızını Artırmayı Bilen Mürit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

selamlar tahribat ailesi

Şimdi olayı tam olarak bilmediğim için başlıkta yanlış olmus olabilirm.Bir arkadaştan duydum yurtdısından bir bilgisayara baglanarak interneti 100 kat hızlı yapabiliyormus.Şimdi hacı tabi bende merak etdım bunu tahribatta yapan varmıdır bunu nasıl oluyor filan anlatabilirmi merak ettım hacı...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

duzenleme:

olayı 7-19 anlattı anladım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

misal senin hizin 1mbit benimki 100mbit 

planzero'da benim pc'ye baglanip yapmak istiyordu bunu :)

benim bilgisayarimda sana bir uyelik aciyorum oraya girip kendi seylerini benim hard disk'ime indiriyorsun bende sana yolluyorum :)

ama planzero upload etmek icin kullanmak istiyordu, yani eger kendi pc'ne alacaksan yine yavas olacak internet hizin. veya benden isticeksin yollucam :)

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

Opera turbo kullan.. bu söyledigin prensibe göre calısır ve nette hem hızlı hemde sansürsüz dolasırsın..

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

misal senin hizin 1mbit benimki 100mbit 

planzero'da benim pc'ye baglanip yapmak istiyordu bunu :)

benim bilgisayarimda sana bir uyelik aciyorum oraya girip kendi seylerini benim hard disk'ime indiriyorsun bende sana yolluyorum :)

ama planzero upload etmek icin kullanmak istiyordu, yani eger kendi pc'ne alacaksan yine yavas olacak internet hizin. veya benden isticeksin yollucam :)

anladım olayı hacı :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

meco bunu yazdı:

Opera turbo kullan.. bu söyledigin prensibe göre calısır ve nette hem hızlı hemde sansürsüz dolasırsın..

opera ıle bunu yapacagımıza emınmısın hacı :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

piratekadir bunu yazdı:

meco bunu yazdı:

opera ıle bunu yapacagımıza emınmısın hacı :)

bunu ne zamandan beri millet kullanıyor ama Türkiye'de halen pek bilinen bir sey degil, bizde takım tutar gibi tarayıcı tutuldugu icin bazı seyler bilinmiyor.. mesela gercek anlamda hackerlar özellikle rus hackerlar hep Opera kullanır sonra Cin'deki internet sansürü bile Opera ile asılıyor cinliler tarafından vs vs vs...

linki okuyun: http://privacy.cyber-rights.org.tr/?p=944

PORTABLE programları tercih edin... isletim sistemi sismez, nereye atarsan orada calısır ve en önemlisi serial-key derdinden kurtulursunuz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

@meco

İnternet hızlanma senın baglantı hızınla olur opera fırefox farketmez.. operadaki turbo özelliği resim cozunurluklerını dusurerek hızlı baglanmaya sebep olur ve kotadan da tasarruf etmiş olursun... dosya indirmeye kalk bakalım hızlı indirebilcen mi.. bende sıkı bir opera kullanıcısıyımdır ama yanlıs biliyorsun..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:

@meco

İnternet hızlanma senın baglantı hızınla olur opera fırefox farketmez.. operadaki turbo özelliği resim cozunurluklerını dusurerek hızlı baglanmaya sebep olur ve kotadan da tasarruf etmiş olursun... dosya indirmeye kalk bakalım hızlı indirebilcen mi.. bende sıkı bir opera kullanıcısıyımdır ama yanlıs biliyorsun..

resim çözünürlüklerini düşürür + sayfayı başka bir sunucu üzerinden açar proxy mantığı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yok öyle bir şey inanma senin veri alış-veriş hızın belli isterse karşıdaki bilgisayar saniyede 100.000 TB veri indirsin göndersin senin işine yaramaz,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meco
    meco's avatar
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:

@meco

nette sörf hızı ile download hızı aynı sey degildir, ben download hızınızı yükseltir yada arttırır demedim ki.. nette daha hızlı sörf yapabilecegini ve sansürleri asabilecegini söyledim..

konuyu acan kisinin aradıgı "baska bir bilgisayardan baglanma" olayının oldugunu söyledim..

Toplam Hit: 1825 Toplam Mesaj: 13