folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Yurt Dışındaki Gsm Operatöri Hattını Arayıp,SMS Atmak?

Yurt Dışındaki Gsm Operatöri Hattını Arayıp,SMS Atmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

hacim arkadasin sana ordan bi hat gondersin sende ona turkcell hat gonder sen ona 10bin sms  yapar istedigin gibi atarsin oda sana kendi tarifesine gore mesaj atar en ucuz yolu bu bende londradayim beni hatun turkiyede bu sekilde olayi cozduk o bana 10bin sms ataiyor turkcellden bende ona ingiliz hatti vodafone verdim bende ona unlimited atiyorum ara meselesinide sadece ben yapiyorum  burdan coook ucuza geliyor

edit :londradan turkiyeye cep numaralarini 1piye yani 2.3 kurusa ariyorum

yan cizdim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

En iyi voip hangisi, belcika sabit hattı ve cep telefonunu aramak için fikri olan varmı?

------------------------------------

Onu karşı tarafın operatörünün ülkesinde ne olduğunu tam öğrenerek belirleyebilirsin ki malum Türk nüfusun toğun yaşadığı ülkelerin voip ile birbiri arasında müthiş ucuz voip hatları var dahada öte hangi operatörse sende ondan al bir tane Belçika'dan. Durum öyleki Almanya vs ülkelerden tek sim üzerinden 5-6 operatör kullanabiliyorsun herbirinin çok ucuz olduğu yerler var zira.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Şu Voip i biraz açarmısınız hocalar.

şimdi bu nasıl bişidir türkiyede nerden alırım. ordaki arkadaş bunu nasıl alır. ?

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
Toplam Hit: 2108 Toplam Mesaj: 14