Yurt Dışından İlk Alış Verişim Ama Kafam Karıştı
-
AnaMuhalefet bunu yazdı
Gelir hocam ürünün biraz zaman geçtikten sonra;
Verdiğin Yabancı sitede ayın 7 si itibariyle ürün Hongkong tan çıktı diyor.
Bu bizim pttnin sitesinde de dikkat ettiysen İşlem Yeri olarak Hongkong diyor. Yine Şubat ayının 7 sinde Yurt dışına sevk edildi diyor, çıkış yerinin Hongkong olduğunu düşünürsen geleceği yer de Türkiye.
Biraz sabır o kadar :)
:) ya sabır
-
Bir bilen olarak cevaplıyayım :)
Henüz ürün Türkiye'ye gelmemiş.
Ayrıca Hong Kong postası China Post'a göre çok çok daha iyi ve hızlıdır.Ürünün en geç 10 gün içerisinde eline geçer :)
-
tataryigit bunu yazdı
Bir bilen olarak cevaplıyayım :)
Henüz ürün Türkiye'ye gelmemiş.
Ayrıca Hong Kong postası China Post'a göre çok çok daha iyi ve hızlıdır.Ürünün en geç 10 gün içerisinde eline geçer :)
Aynen. Ürünün şu an satıcıdan postaya verilmiş. Send Item yazısı çıktığında ise, ürün oradan Tr'ye yollandı şeklinde gözükecek. Ardından İstanbula ya da neresi ise oraya girişi gözükür. Muhtemelen 3-4 güne gelir. Sanmıyorum 10 güne kalsın. Ben 5. gün almıştım postamı ingiltereden. 3. gün Tr'ye girdi. 4. Gün İzmire geldi ve dağıtım yetişmedi. 5. günde elime ulaştı sabah 10 gibi...
-
1.
Yurtdışı Gönderi Geliş Kaydı Yapıldı - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
07/02/2013 10:22:462.Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
07/02/2013 18:32:44benimki de yurt içine girmiş bunlar yazıyo elime ne zaman geçer bu? -
vesselam bunu yazdıAnaMuhalefet bunu yazdı
Gelir hocam ürünün biraz zaman geçtikten sonra;
Verdiğin Yabancı sitede ayın 7 si itibariyle ürün Hongkong tan çıktı diyor.
Bu bizim pttnin sitesinde de dikkat ettiysen İşlem Yeri olarak Hongkong diyor. Yine Şubat ayının 7 sinde Yurt dışına sevk edildi diyor, çıkış yerinin Hongkong olduğunu düşünürsen geleceği yer de Türkiye.
Biraz sabır o kadar :)
:) ya sabır
Biraz fazla sabır etmen gerekebilir benim son alışveriş 1.5 ayda Türkiyeye girdi.