Yurt Dışından Motor Parçası Getirmek(Fikir)
-
Ne kadar tutacagini hesapla abd den gondereyim sana. From New Jersey yaz.
Su konumu bir duyuramadim tahribata arkadas.
-
bu marka araçlar ırak ve suriyede çok kullanılıyor sınıra yakın illerdeki parça satıcıları ile iletişim kurmanı öneririm ordan daha kolay bulursun...
-
hocam avrupa ülkeleri üzerinden getirtmen lazım gürcistana bayağı kazık vergi uyguluyoruz diye biliyorum.
mesela muzu anavatanı ekvatordan alsan %145 vergi uyguluyoruz ama arnavutluktan alsan %0 bu arada arnavutlukta muz yetişmiyor ama ordan alıyoruz :)
bu arada dünyanın en büyük muz ihracatçısı topraklarında muz yetişmeyen isveçtir :) pazarı ele geçirmiş sömüryor ibneler.
-
bladex38 bunu yazdıhellboy4tr bunu yazdıbladex38 bunu yazdıummeti_bela bunu yazdı
Cok buyuk parca daha kucuk bir sey olsaydi temmuz sonunda getirebilirdim.. Kusura bakma hocam
Hocam kargosu ne tutar acaba ücret karşılığında sana kargolatsam sen gönderim yapamazmısın amerikaya çoğu eyalete ücretsizmiş gönderim eğer uygun fiyat çıkarsa sanada farkını veririz
Veya ne yapabilirim ne önerirsin :)
bakabileceğim başka bir site filanda olabilir öneri olarak
o dedigini yapan sistem mevcut; www.myusabox.com
Hocam araştırdım bu siteleri satıcı gönderirim 900 dolar diyor kargoya ama daha ucuz başka bi yerden bulabilirmiyiz farklı bir çözüm üretbilirmiyiz derdindeyim abd de yasayan müridler çıkar yol bulur inş :)
google amcaya "my usa box" diye yaz, birsuru alternatifi var, kargo o siteden aldigin USA icindeki adrese gonderiliyor sende site uzerinden dunyanin heryerine kargoliyabiliyorsun, eskiden ebay'den cok alisveris yapardim sadece USA gonderen kisilerden urun satin almak icin bu yontem vazgecilmezdir. aldigin motor bloguna gumrukte sorun cikmamasi icin declaration 70-80$ gibi birsey ve USED diye yazarsan muhtemelen sorun cikarmazlar ek gumruk masrafin olmaz. siteden detayli not dusme alanlari falan var oraya re-pack vs ne istersen yapiyorlar.
-
hellboy4tr bunu yazdıbladex38 bunu yazdıhellboy4tr bunu yazdıbladex38 bunu yazdıummeti_bela bunu yazdı
Cok buyuk parca daha kucuk bir sey olsaydi temmuz sonunda getirebilirdim.. Kusura bakma hocam
Hocam kargosu ne tutar acaba ücret karşılığında sana kargolatsam sen gönderim yapamazmısın amerikaya çoğu eyalete ücretsizmiş gönderim eğer uygun fiyat çıkarsa sanada farkını veririz
Veya ne yapabilirim ne önerirsin :)
bakabileceğim başka bir site filanda olabilir öneri olarak
o dedigini yapan sistem mevcut; www.myusabox.com
Hocam araştırdım bu siteleri satıcı gönderirim 900 dolar diyor kargoya ama daha ucuz başka bi yerden bulabilirmiyiz farklı bir çözüm üretbilirmiyiz derdindeyim abd de yasayan müridler çıkar yol bulur inş :)
google amcaya "my usa box" diye yaz, birsuru alternatifi var, kargo o siteden aldigin USA icindeki adrese gonderiliyor sende site uzerinden dunyanin heryerine kargoliyabiliyorsun, eskiden ebay'den cok alisveris yapardim sadece USA gonderen kisilerden urun satin almak icin bu yontem vazgecilmezdir. aldigin motor bloguna gumrukte sorun cikmamasi icin declaration 70-80$ gibi birsey ve USED diye yazarsan muhtemelen sorun cikarmazlar ek gumruk masrafin olmaz. siteden detayli not dusme alanlari falan var oraya re-pack vs ne istersen yapiyorlar.
hocam satıcı gönderirim türkiyeye diyor 900 küsür dolar kargo ücreti çıkıyor diyor. amaç daha ucuza bunu nasıl alabilirim veya bu parçayı başka bir siteden alabilirmiyim? bulgaristandan veya gürcistandan alabilirmiyim alabilirsem nerelere bakmam gerekiyor filan fikir üretme açısından açmıştım konuyu :)
-
Hocam işi gücü bırakıp yedek parça dükkanı açmayı düşünüyorum :)
-
Balyoz99 bunu yazdı
Hocam işi gücü bırakıp yedek parça dükkanı açmayı düşünüyorum :)
valla tbt de bir dış ticaretçi yokki işlerimizi halletsin :) girersen bu işe destekleriz
-
bunu alıp vosvosa takmak istesem çok mu ayıp olur :)