folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurt Dışından Motor Parçası Getirmek(Fikir)

Yurt Dışından Motor Parçası Getirmek(Fikir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

https://ratequote.dhl-usa.com

Ne kadar tutacagini hesapla abd den gondereyim sana. From New Jersey yaz.

Su konumu bir duyuramadim tahribata arkadas.

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

bu marka araçlar ırak ve suriyede çok kullanılıyor sınıra yakın illerdeki parça satıcıları ile iletişim kurmanı öneririm ordan daha kolay bulursun...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

hocam avrupa ülkeleri üzerinden getirtmen lazım gürcistana bayağı kazık vergi uyguluyoruz diye biliyorum.

mesela muzu anavatanı ekvatordan alsan %145 vergi uyguluyoruz ama arnavutluktan alsan %0 bu arada arnavutlukta muz yetişmiyor ama ordan alıyoruz :)

bu arada dünyanın en büyük muz ihracatçısı topraklarında muz yetişmeyen isveçtir :) pazarı ele geçirmiş sömüryor ibneler.

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek
    bladex38 bunu yazdı
    hellboy4tr bunu yazdı
    bladex38 bunu yazdı
    ummeti_bela bunu yazdı

Cok buyuk parca daha kucuk bir sey olsaydi temmuz sonunda getirebilirdim.. Kusura bakma hocam

Hocam kargosu ne tutar acaba ücret karşılığında sana kargolatsam sen gönderim yapamazmısın amerikaya çoğu eyalete ücretsizmiş gönderim eğer uygun fiyat çıkarsa sanada farkını veririz 

Veya ne yapabilirim ne önerirsin :)

bakabileceğim başka bir site filanda olabilir öneri olarak

o dedigini yapan sistem mevcut; www.myusabox.com

Hocam araştırdım bu siteleri satıcı gönderirim 900 dolar diyor kargoya ama daha ucuz başka bi yerden bulabilirmiyiz farklı bir çözüm üretbilirmiyiz derdindeyim abd de yasayan müridler çıkar yol bulur inş :)

google amcaya "my usa box" diye yaz, birsuru alternatifi var, kargo o siteden aldigin USA icindeki adrese gonderiliyor sende site uzerinden dunyanin heryerine kargoliyabiliyorsun, eskiden ebay'den cok alisveris yapardim sadece USA gonderen kisilerden urun satin almak icin bu yontem vazgecilmezdir. aldigin motor bloguna gumrukte sorun cikmamasi icin declaration 70-80$ gibi birsey ve USED  diye yazarsan muhtemelen sorun cikarmazlar ek gumruk masrafin olmaz. siteden  detayli not dusme alanlari falan var oraya re-pack vs ne istersen yapiyorlar.

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hellboy4tr bunu yazdı
    bladex38 bunu yazdı
    hellboy4tr bunu yazdı
    bladex38 bunu yazdı
    ummeti_bela bunu yazdı

Cok buyuk parca daha kucuk bir sey olsaydi temmuz sonunda getirebilirdim.. Kusura bakma hocam

Hocam kargosu ne tutar acaba ücret karşılığında sana kargolatsam sen gönderim yapamazmısın amerikaya çoğu eyalete ücretsizmiş gönderim eğer uygun fiyat çıkarsa sanada farkını veririz 

Veya ne yapabilirim ne önerirsin :)

bakabileceğim başka bir site filanda olabilir öneri olarak

o dedigini yapan sistem mevcut; www.myusabox.com

Hocam araştırdım bu siteleri satıcı gönderirim 900 dolar diyor kargoya ama daha ucuz başka bi yerden bulabilirmiyiz farklı bir çözüm üretbilirmiyiz derdindeyim abd de yasayan müridler çıkar yol bulur inş :)

google amcaya "my usa box" diye yaz, birsuru alternatifi var, kargo o siteden aldigin USA icindeki adrese gonderiliyor sende site uzerinden dunyanin heryerine kargoliyabiliyorsun, eskiden ebay'den cok alisveris yapardim sadece USA gonderen kisilerden urun satin almak icin bu yontem vazgecilmezdir. aldigin motor bloguna gumrukte sorun cikmamasi icin declaration 70-80$ gibi birsey ve USED  diye yazarsan muhtemelen sorun cikarmazlar ek gumruk masrafin olmaz. siteden  detayli not dusme alanlari falan var oraya re-pack vs ne istersen yapiyorlar.

hocam satıcı gönderirim türkiyeye diyor 900 küsür dolar kargo ücreti çıkıyor diyor. amaç daha ucuza bunu nasıl alabilirim veya bu parçayı başka bir siteden alabilirmiyim? bulgaristandan veya gürcistandan alabilirmiyim alabilirsem nerelere bakmam gerekiyor filan fikir üretme açısından açmıştım konuyu :)

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Hocam işi gücü bırakıp yedek parça dükkanı açmayı düşünüyorum :)

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

Hocam işi gücü bırakıp yedek parça dükkanı açmayı düşünüyorum :)

valla tbt de bir dış ticaretçi yokki işlerimizi halletsin :)  girersen bu işe destekleriz 

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 1425 Toplam Mesaj: 19
yurtdışı motor sonata