folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurt Dışından Ürün Alıp Satmak İstiyorum

Yurt Dışından Ürün Alıp Satmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sensiz_aglamam
    sensiz_aglamam's avatar
    Dişi

Yurt dışından özellikle çinden toptan ürünler alıp satış yapmak istiyorum . Avcılarda sahilde gece pazarı oluyor ya  maliyeti az zarara uğratmayacak şekilde birşetler yapmak istiyorum . kafamda kıyafet alıp satmak var aslında . Ama zarar yaparım diye korkmuyo değilim . Böyle yurt dışından toptan olarak nasıl alıp iş yapabilirim ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Hocam bence önce almak istediğin ürünü hangi kanalla pazarlayacağına karar vermelisin.

İnternet üstünden mi? Evet ise, kendi e-ticaret sitenden mi yoksa gittigidiyor tarzı sitelerden mi?

Çevrendeki bir yerlerle anlaşıp, onlara tedarikçi mi olacaksın? (mahalledeki bir butik vb..)

Doğrudan satış mı yapacaksın? (kapı kapı dolaşmak, stand açmak..)

Bunlara göre girmen gereken sektöre ve ürüne karar vermelisin. Doğrudan satış yapacaksan, ilgi çekici, sürümden kazandıran ve hafif şeyler olmalı. Tedarikçi olacaksan insanların isteği yönünde getireceksin.. İnternetten satacaksan, hiç olmayan bir şeyi satmalı ya da olan şeyleri en ucuza satanlardan olmalısın, bunun piyasa araştırmasını yapacaksın.. İnternet üstünde satmadığın her ürün için, "İnsanlar benim elimdekini beğenir fakat pahalı bulursa internetten almayı düşünür mü, düşünürse bulabilir mi" diye düşünmelisin..

Onun dışında depo durumun önemli. Bu işe ayırabileceğin bir bodrum falan varsa daha fantastik ürünler seçebilirsin. Yok ben odamda saklayacağım diyorsan alabileceğin ürünler ayrı.

Sermayen ürün seçiminde önemli. Küçük girişimciler genellikle şöyle bir yol izler.. Bir parti mal alırsın cebinden. Bunu yüzde 150-300 civarı karla satmaya çalışırsın. İlk kazancının bir kısmıyla daha büyük bir parti daha mal alırsın. Sonra arz talebe göre alım satıma devam eder, gitmiyorsa çekilirsin.

İlk parti elinde kalırsa kaybedeceğin para senin için önemliyse, satabileceğinden aşağı yukarı emin olduğun bir ürün seçmeli, risk almamalısın..

Gibi gibi.. Çinden çok alım satım yaptım sistem işleyişi ile ilgili falan da yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa pm de atabilirsin.

Kolay gelsin ^^

edit: Bir de avcıları bilmiyorum ama öyle yerlerde genelde belediyeye kira veriliyor. Yol paran, taşıma masafın, kiran, hepsini en baştan en kötü olasılığa göre hesap et ki para kazanıyorum sanırken gün sonunda sıfıra sıfır olduğunu fark etme..

izzmarit tarafından 01/May/14 14:13 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Benim gözlemlerime göre Avcılar da gece pazarı önce ki senelere nazaran az iş yapıyor gibi. Yerini de değiştirdiler zaten. Yol üzerinden koşu yolunun oraya aldılar ve eski havası kalmamıştı malesef. Benim tavsiyem e-ticaret e yönelmenden yana. Bende bu işi yapmak istiyorum ama hala şüphelerim var. :) 

karabuyucu tarafından 01/May/14 14:22 tarihinde düzenlenmiştir

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İsterseniz allı pullu faturalı, isterseniz illegal eticaret sisteminizi kurarım ;)

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sakın girme bu işe.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Sana bol kazançlı bir tavsiyem var. Madem sahil kenarındasın, biraz farklı bir pazar oluşturmalısın.

http://www.banggood.com/Clear-Empty-Cork-Message-Glass-Bottle-Vial-Gift-Wedding-Decoration-p-917930.html

Buradaki üründen alıp, birde stand kurmalısın. İnsanlara notlar yazdırıp, bu ürünün içerisine koydurup denize attırmalısın. Arkadaşlarından falan yardım alarak bir kaç akşam kalabalık oluştur, Daha sonra ajans muhabirlerine ulaş avcılar sahilde böyle böyle bir durum var çok ilginç havası yarat. Ertesi akşam ulusal yayında ana haber bültenlerindesin, ondan sonra Birde Miami sahillerinde ikinci şubeyi açtın mı deme keyfine.

Hae yok bunlar çok uç fikirler dersen Buradan hediyelik:

http://www.banggood.com/buy/Gift/0-0-0-2-0-24-0-price-0-0_p-1.html?selstyle=&searchtag=

Yada Kıyafet:

http://www.banggood.com/buy/dress.html

Site güvenilir, Alışveriş yaparım. 100-105 doları geçme, Paypal kullan.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    izzmarit bunu yazdı

Hocam bence önce almak istediğin ürünü hangi kanalla pazarlayacağına karar vermelisin.

İnternet üstünden mi? Evet ise, kendi e-ticaret sitenden mi yoksa gittigidiyor tarzı sitelerden mi?

Çevrendeki bir yerlerle anlaşıp, onlara tedarikçi mi olacaksın? (mahalledeki bir butik vb..)

Doğrudan satış mı yapacaksın? (kapı kapı dolaşmak, stand açmak..)

Bunlara göre girmen gereken sektöre ve ürüne karar vermelisin. Doğrudan satış yapacaksan, ilgi çekici, sürümden kazandıran ve hafif şeyler olmalı. Tedarikçi olacaksan insanların isteği yönünde getireceksin.. İnternetten satacaksan, hiç olmayan bir şeyi satmalı ya da olan şeyleri en ucuza satanlardan olmalısın, bunun piyasa araştırmasını yapacaksın.. İnternet üstünde satmadığın her ürün için, "İnsanlar benim elimdekini beğenir fakat pahalı bulursa internetten almayı düşünür mü, düşünürse bulabilir mi" diye düşünmelisin..

Onun dışında depo durumun önemli. Bu işe ayırabileceğin bir bodrum falan varsa daha fantastik ürünler seçebilirsin. Yok ben odamda saklayacağım diyorsan alabileceğin ürünler ayrı.

Sermayen ürün seçiminde önemli. Küçük girişimciler genellikle şöyle bir yol izler.. Bir parti mal alırsın cebinden. Bunu yüzde 150-300 civarı karla satmaya çalışırsın. İlk kazancının bir kısmıyla daha büyük bir parti daha mal alırsın. Sonra arz talebe göre alım satıma devam eder, gitmiyorsa çekilirsin.

İlk parti elinde kalırsa kaybedeceğin para senin için önemliyse, satabileceğinden aşağı yukarı emin olduğun bir ürün seçmeli, risk almamalısın..

Gibi gibi.. Çinden çok alım satım yaptım sistem işleyişi ile ilgili falan da yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa pm de atabilirsin.

Kolay gelsin ^^

edit: Bir de avcıları bilmiyorum ama öyle yerlerde genelde belediyeye kira veriliyor. Yol paran, taşıma masafın, kiran, hepsini en baştan en kötü olasılığa göre hesap et ki para kazanıyorum sanırken gün sonunda sıfıra sıfır olduğunu fark etme..

sen boşuna okuyorsun izzmarit...

Çok sıkılıyom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    burhan808 bunu yazdı

Sana bol kazançlı bir tavsiyem var. Madem sahil kenarındasın, biraz farklı bir pazar oluşturmalısın.

http://www.banggood.com/Clear-Empty-Cork-Message-Glass-Bottle-Vial-Gift-Wedding-Decoration-p-917930.html

Buradaki üründen alıp, birde stand kurmalısın. İnsanlara notlar yazdırıp, bu ürünün içerisine koydurup denize attırmalısın. Arkadaşlarından falan yardım alarak bir kaç akşam kalabalık oluştur, Daha sonra ajans muhabirlerine ulaş avcılar sahilde böyle böyle bir durum var çok ilginç havası yarat. Ertesi akşam ulusal yayında ana haber bültenlerindesin...

Aynen :D Başlık şu:

181. maddeden çevrenin kirletilmesi suçuyla kamu davası açılan genç kızın sahilde yakalanma anları! Az sonra!

@SweetyVolty

((: 4 yıllık diploma olmadan karın tokluğuna hayat yaşanan bir memleketteyiz..

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

İlerisi nedir onu düşünmek lazım ben bi  işe başlayınca sonuna kadar düşünürüm mesela. Neler yapılacak gelir arttığı zaman verg maliye olayları şirket işleri ben bunları kısmen arsştırmıştım şimdilşk beklemede bıraktım.

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

Buradaki üründen alıp, birde stand kurmalısın. İnsanlara notlar yazdırıp, bu ürünün içerisine koydurup denize attırmalısın. Arkadaşlarından falan yardım alarak bir kaç akşam kalabalık oluştur, Daha sonra ajans muhabirlerine ulaş avcılar sahilde böyle böyle bir durum var çok ilginç havası yarat. Ertesi akşam ulusal yayında ana haber bültenlerindesin, ondan sonra Birde Miami sahillerinde ikinci şubeyi açtın mı deme keyfine.

http://www.banggood.com/buy/Gift/0-0-0-2-0-24-0-price-0-0_p-1.html?selstyle=&searchtag=

Yada Kıyafet:

Ortalama kaç günde geldi ürünlerin ?

takip kodu veriyorlar mı?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek
    streetw1se bunu yazdı
    burhan808 bunu yazdı

Yada Kıyafet:

Ortalama kaç günde geldi ürünlerin ?

takip kodu veriyorlar mı?

Max 17 gün. Takip kodu veriyorlar.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
Toplam Hit: 2996 Toplam Mesaj: 12