Yurt Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Çok değişik şeyler bekliyor sanırım yurtta :D ama öyle ya da böyle ilerde güzel anılar olacak,bakalım nelerle karşılaşıcaz :)

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tuhaf tuhaf insanlarla tanisacaksin. Her tipten adam karsina cikacak. Eve cikarsanda arkadaslarini iyi taniman gerekecek. Eve cikarkende ciktigin adam acik kafa yapina benzer olsun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Yurtta kalıyorum uykusuzluga alış hacıı gece bakarsın arkadaşın gelir diğeriyle muhabbete he birşeyler söylersin söylemesine ama uykun kaçmış olur ama eğlencelidir yurt 

mesela arkadaşlarını iyi seç kova yapanı mı başka şeylerimi herşeyi var 

öncelikle yüksek ücretli yurt seç bence gayet rahat oluyor ben ayda 126 lira para veriyorum günlük 6 tl gibi bir yemek haarcaması veriyorlar sana (bütün hepsinde var KYK Yurtlarında)
    Benim duşum tuvaletim lavabom hepsi odadaydı 4 kişi bazalı sistemde kalıyorduk balkonumuz varrdı içeride sigara içebiliyorduk rahattı yani.Birde üni içinde oldumu deyme keyfine

alırsın bi usb wireless anten takarsın balkona veya dışarıya bi yere sömür okuluninternetini (Torrent yasak :( )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam ben de yurtta kalıyorum fakat lisede. İstersen anlatayım. Ama farklılık gösterebilir (sonra işine yaramaz falan okadar şeyi boşuna yazmış olmayım :))

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Bölüm çok önemli, şunu unutma yurtta ders çalışamayacaksın :) devleti bilmem ama özellerde ekseriyetle böyledir fakat senin bölümünden başka kişiler olacağı için vize final dönemi hep birlikte çok güzel çalışacaksınız ertesi sene eve çıktığında ganon düşecek demedi deme.

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 1491 Toplam Mesaj: 16