Yurt Hakkında
-
Çok değişik şeyler bekliyor sanırım yurtta :D ama öyle ya da böyle ilerde güzel anılar olacak,bakalım nelerle karşılaşıcaz :)
-
Tuhaf tuhaf insanlarla tanisacaksin. Her tipten adam karsina cikacak. Eve cikarsanda arkadaslarini iyi taniman gerekecek. Eve cikarkende ciktigin adam acik kafa yapina benzer olsun.
-
Yurtta kalıyorum uykusuzluga alış hacıı gece bakarsın arkadaşın gelir diğeriyle muhabbete he birşeyler söylersin söylemesine ama uykun kaçmış olur ama eğlencelidir yurt
mesela arkadaşlarını iyi seç kova yapanı mı başka şeylerimi herşeyi varöncelikle yüksek ücretli yurt seç bence gayet rahat oluyor ben ayda 126 lira para veriyorum günlük 6 tl gibi bir yemek haarcaması veriyorlar sana (bütün hepsinde var KYK Yurtlarında)
Benim duşum tuvaletim lavabom hepsi odadaydı 4 kişi bazalı sistemde kalıyorduk balkonumuz varrdı içeride sigara içebiliyorduk rahattı yani.Birde üni içinde oldumu deyme keyfine
alırsın bi usb wireless anten takarsın balkona veya dışarıya bi yere sömür okuluninternetini (Torrent yasak :( ) -
Hocam ben de yurtta kalıyorum fakat lisede. İstersen anlatayım. Ama farklılık gösterebilir (sonra işine yaramaz falan okadar şeyi boşuna yazmış olmayım :))
-
Bölüm çok önemli, şunu unutma yurtta ders çalışamayacaksın :) devleti bilmem ama özellerde ekseriyetle böyledir fakat senin bölümünden başka kişiler olacağı için vize final dönemi hep birlikte çok güzel çalışacaksınız ertesi sene eve çıktığında ganon düşecek demedi deme.