İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Yurt İçi Borajet Ücretsiz Uçak Bileti (Lösev Bağış Karşılığı)
Yurt İçi Borajet Ücretsiz Uçak Bileti (Lösev Bağış Karşılığı)
-
Hocalar elimde 25 marta kadar geçerli tek yön ücretsiz uçak bileti var. ( Robinson hoca hediye etmişti sağ olsun, sefer tarihlerinden dolayı bir türlü kullanmak nasip olmadı). Yabancıya gideceğine tekrar buradan birine gitsin istedim. Yalnız tek şartım var Bu gece 12 ye kadar en yüksek tutarda, löseve bağış yapmayı teklif edene kodu yollayacağım, alt limit şu bu yok. İsteyen özelden de teklifini yazabilir.
-
Mayıs olsa kabuldü
-
5 lira bagis yaparim da hocam bagisin da zorla yapilmasi kadar sacma bisey olamaz zaten borajet en fazla nereye gidyorki yapiyorsan hayrina yap geç lösev şartı ço saçma olmuş
-
ben ortada zorla yaptırılan bir şey göremiyorum, herkes Allah rızası gözetmiyor bir yardım yaparken fakat arkadaş ince düşünüp yardım gelsin de ister ateistten ister şamandan gelsin demiş. Kısacası yorumun çok saçma olmuş.
-
Tebrikler hocam. Çok güzel fikir
up up olsun
-
Biyoteknoloji bunu yazdı
5 lira bagis yaparim da hocam bagisin da zorla yapilmasi kadar sacma bisey olamaz zaten borajet en fazla nereye gidyorki yapiyorsan hayrina yap geç lösev şartı ço saçma olmuş
vereceksen ver ıste hocam ataturke varsa bende yaparım
-
Biyoteknoloji bunu yazdı
Yanlış anlamışsın hocam ortada zorla yaptırılan bir şey yok, çünkü ne sen bunu Almak zorundasın ne de ben buradan birine vermek zorundayım. Yani her şey keyfi. Burada espiri şu, mesela x kişisi bilet alacaktır bilet 100 lira, dur şunun için 50 lira bagis yapayım hem çocuklara bir katkımız olsun hemde benim işim görülsün der ve alır. Ki kaldıki alt limit koymadım. 5 lirayla sen başlatmış oldun :)
-
h2so4 bunu yazdıBiyoteknoloji bunu yazdı
Yanlış anlamışsın hocam ortada zorla yaptırılan bir şey yok, çünkü ne sen bunu Almak zorundasın ne de ben buradan birine vermek zorundayım. Yani her şey keyfi. Burada espiri şu, mesela x kişisi bilet alacaktır bilet 100 lira, dur şunun için 50 lira bagis yapayım hem çocuklara bir katkımız olsun hemde benim işim görülsün der ve alır. Ki kaldıki alt limit koymadım. 5 lirayla sen başlatmış oldun :)
siktir et abi bakma sen , bunların işi gücü beleşcilik amk , hiç bi boka yarayım derdi yok. anca beleş
http://www.tahribat.com/forum/50-indirimli-pegasus-ucak-bileti-227576?SearchUser=Biyoteknoloji
-
Az çok demeyin arada bir hayır kurumuna, durumu kötü olan birisine bağış yapın. Korkmayın fakir olmazsanız 20-30 lirayla. Aksine sadaka kazadan beladan korur.
-
çydd'ne bağış isteyin birazda aqplilerin en çok korktuğu dernektir.
-
Bende şu konuya dem vurayım yapılan bağışların kalem kalem nelere harcanıyor görebiliyor muyuz ?
Bağış yapan kişilerin ad soyaları şifreli olarak ve bağışıyla birlikte ( A** B** Miktar 50 TL) yazmalı. Böylece herkes kendini listede görebilir.
Toplam miktar ve bunların kalem kalem giderleri kamuoyuna açıklanmalı.
Bu şekilde olmadıkça bağışların ne kadarı "masraf" olarak kaydediliyor nereden bileyim ?
Sonuçta bağışın toplandığı sistemler yazılımlar sözkonusu şirket bu işi belki afaki rakamlara yapıyor. Belkide yapmıyor. Sonuçta bilmiyorum.
Lösevde kısa süreli bir araştırma yaptım gözüme çarpmadı bilen varsa yazarsa sevinirim.