Yurt Internet Hack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    önce hddnin bi bölümüne linux kur sonra sniffing yap bi kaç kişiye.. bu tip bağlantılarda tahminim kullanıcı adı, pass ve mac adreside tanımlanmıştır.. sniffingle modeme giden paketleri incelerken mutlaka password falan yakalarsın.. daha sonra ağdaki bağlı kişilerin mac adresinide öğrenirsin.. biraz hak yemeye girer ama belki sniffing yaparken sistemin bi açığını görürsün sonra milletin kullanıcı adına, parolasına ve mac adresine ihtiyacın kalmaz mac adresini zırt pırt değiştireceğin için seni bulmaları gibi bi olasılığı kaldırmış olursun ;) (biri ispiyonlamadıkça) linux kurmanı bu tip işlemleri yaparken biraz daha kolaylığı var belki windede bi çözüm bulursun kendince.. bizim arkadaşlarda yurrtta benim eski yurdum orası ayda 12 liraya sınırsız diyolar birileri rapid falan kastımı hız konusunda sıkıntıya düşüyolar.. ha bide biraz araştırın belki tübitak olayını isteyebilirsiniz, dilekçe falan yazın en azından fiyat indirimi olur.. bizim eski yurtta sistemi internet kafeyi çalıştıranlar kurmuş mesela bu benim gözümde ranttır.. sanki kimse bu işten anlamıyo :| ben bi dene derim kolay gelsin.. sniffing yerine ve zamanına göre iyidir.. ee allahın sopası yok malesef :| film gibi gözüküyo ama hiçte öyle değil.. biraz araştırınca daha önceden onlarca insanın bu konuda emek harcadığını görebilirsin.. bi işte emek varsa o işin kolay bi yoluda vardır ;) kolay gelsin, başarılar..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar, yeni girebildim internete.. öncelikle cevaplarınız için teşekkürler..

ben öğrenciyim ve bu adam 4 liralık vereceği hizmeti 12 liradan veriyorsa ve bana diyorsa bizim bir yılımız kaldı bu parayı çıkartmalıyız. o zaman burda bir sömürü söz konusu. internet kafeyle karşılaştıran arkadaşlar.. öncelikle kafelerin kendi bilgisayarları var, adamın kira parası var, elektriği, programların lisansı, vergileri v.s. v.s. var. Ama ben bunların hiç birinden yararlanmıyorum.O halde saati 1 ytl ödemek mantıklı mı? Ayrıca internet pencere kenarına gelince 2 çubuk çekiyo. bu sistem 12 ytl yi hak ediyor mu iyi düşünün.. neyse,

rene hocam modemin modelini bilmiyorum.. bi ara modeme bakmaya giderim..

@8mm arkadaşım, dediğin gibi rule tanımlanmış olabilir. şimdi yeni abone olmaya gelince, bu adam yönetici olarak modeme erişip abonelerin bilgilerini modeme veriyor. Ben o sırada adamın yazdığı k.adı ve şifreyi öğrenebilirim bakarak :) o şekilde öğrenip modemin içine girsem kendi bilgilerimi de eklesem, yakalanma ihtimalim büyük olur mu? Yada o kafeyi işleten adamın makinesine keylogger atıp şifreyi alsam..en azından yaptıklarnı öğrensem ne gibi ayrıcalıkları olur benim için?  kendime sınırsız bağlantı verebilir miyim?rule u değiştirsem çakarlar mı:)

#tarzan arkadaş, bahsettiğin sniff olayı yapılabilir birşey ama onların kullanıcı adı ve şifresini ele geçirdiğimde diğer insanların kotalarını doldurmuş olurum ve böyle birşeyin doğru olmadığı kanısındayım. Amacım işletme sahibinin attığı kazıkları, tekrar kendisine sokmaktır!

Herkese tekrar teşekkür ederim..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam modemin modeli neymiş yahu?
    -----------------------------

hoacm modemin markası apache imiş... işine yarar mı bilmiom...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    la gidin hackleyin modemi 10 kuruşa da sakız alırsınız her gün bi sazkı çene kaslarını geliştirir =P
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    konu up olsun

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Yurt internet ayrıca çok farklı bir nokta ya doğru yol almaya başladı arkadaslar..

tahribatın bir çok forum konusun agirmior sebeb olarak ta .exe uzantılı dosya olduğunu belirtiyor

ve exe uzantılı dosya indirilmesini engelliyor.....

daha doğrusu dansguardian isimli bir site tarafından engellenior bunun için herhangi bir sey yapabilrmiyiz???

Toplam Hit: 8037 Toplam Mesaj: 27