Yurt Odalarında Kamera Var..Ne Yapmalı?
-
uni civarındaki yurtları ararştırırken rastgeldi...
mudurun odasına grdim,pc ekranına baktıgımda odaların kamerayla izlendgni farkettim...yurt erkek yurdu..ne yapmalı,nereye ihbar etmeli...
-
bütün yurtakilerle anlaşacan hepsi bir anda kameranın karşısına geçip dalgaları gösterecek müdür kendisi söker kameraları
-
thehunturk bunu yazdı:
-----------------------------
bütün yurtakilerle anlaşacan hepsi bir anda kameranın karşısına geçip dalgaları gösterecek müdür kendisi söker kameraları
-----------------------------10 numara çözüm :F
-
Güvenliğiniz açısından iyidir bence.. ha müdürünüz gayse bilmiyorum.. ortalarda dal .. dolaşmayın :D
-
Yanlışın olmasın? Odada kamera olacağını sanmam. Fakat 8-10 kişi kalınan yurtlardansa zaten herşey ortada. Odaya giren çıkan bitmez. Herşey meydanda. Güvenlik açısından kalabalıksa koymuşlardır.
-
oha yalnız çok saçma odada kamera mı olur sözleşme felan onlarda yazmıyosa suçtur herhalde karatahta bilir çünkü insanın özeline giriyorsun merak ettim huhuki cevabı nedir bu sorunun .
-
maturelere mi satacaklarmış sizin görüntüleri acep recep :|
-
odalar kaç kisilik eğer 4 den fazlaysa iyi bile o yaptıkları, yurt larda hırsızlığın haddi hesabı olmaz.
ama ilk cvp yazan arkadaşın dediği de iyi bir çözümdür deneyebilirsiniz.
-
hocam o yurda yazılmayı düsünüyorum aslında bu dönem..beni ırgalamaz sonucunda erkek adamın malı meydanda olurmus :Dama bende hukuki cevabını merak ettiğimden bi sormak istedim...
-
çok saçma koridorlarda olsa anlarım ama odalarda ne öle bbg ewi gibi saçma ayrıca ne kadar odanın gözetlenmesi hukuksal onu merak ediorum erkekler yurdunda warsa kızlarda da wardr
-
tek kişide olsa 10 kişide olsa odalarda kamera olmaz. hukukta bile özel hayat diye bir tanım var.
oda o odada kalanların mahremidir. kimseninde izlemeye hakkı yoktur.
eğer hırsızlık amaçlı ise koridorlara kurarsın koridor uzunluğuna göre 2şer metre ara ile. oda kapılarını net görecek şekilde.
böylece odaya girip çıkanlar net şekilde görünür.
tamamen işgüzarlık saçmalığı.
oldu olacak her eve emniyet kamera yerleştirsin güvenliğiniz için diye (=
kabul edermiydiniz bunu ?