Yurtdisi Alisveris
-
hangi eyalet hocam?
o 650 dolara bi de vergi binecek.
eyaletine göre vergisi de değişiyo, dhl kutusu fln alıp vergiyi azaltabilirsin biraz, gerçi uğraşmaya değer mi bilmem.
ayrıca 4s alma bir aya kalmaz 5 alırsın.
-
eyalet new jersey
vergisi falan herseyi dahil fiyat bu civarda seyrediyor. Telefon lazim Turkiye'dekilere. O yuzden telefon gonderiyorum.
Onumuzdeki ay 5 cikacagini biliyorum, zaten ben de o yuzden eylulun sonunu bekliyorum ki, 4s in fiyati dussun.
Turkiye'ye giden arkadas tam olarak hangi gun gidiyorsun. Ve hangi havaalanindan. Sizi ugurlamaya gelirim. Hepinizin cantasina birer laptop sikistiririm :)
-
mizahi bunu yazdı
eyalet new jersey
vergisi falan herseyi dahil fiyat bu civarda seyrediyor. Telefon lazim Turkiye'dekilere. O yuzden telefon gonderiyorum.
Onumuzdeki ay 5 cikacagini biliyorum, zaten ben de o yuzden eylulun sonunu bekliyorum ki, 4s in fiyati dussun.
Turkiye'ye giden arkadas tam olarak hangi gun gidiyorsun. Ve hangi havaalanindan. Sizi ugurlamaya gelirim. Hepinizin cantasina birer laptop sikistiririm :)
O telefon zaten şuan Türkiyede de 600 - 700 dolar arası satılıyor, uğraştığına değmez hatta daha pahalıya gelir emin ol.
Ayrıca, Clifton? :)
-
Turkiye'de nerede 600-700 dolara satiliyor. Hemen alayim.
Ayrica, Clifton?