Yurtdisi Alisveris

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

hangi eyalet hocam? 

o 650 dolara bi de vergi binecek.

eyaletine göre vergisi de değişiyo, dhl kutusu fln alıp vergiyi azaltabilirsin biraz, gerçi uğraşmaya değer mi bilmem.

ayrıca 4s alma bir aya kalmaz 5 alırsın.

He is finding himself.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

eyalet new jersey

vergisi falan herseyi dahil fiyat bu civarda seyrediyor. Telefon lazim Turkiye'dekilere. O yuzden telefon gonderiyorum.

Onumuzdeki ay 5 cikacagini biliyorum, zaten ben de o yuzden eylulun sonunu bekliyorum ki, 4s in fiyati dussun.

Turkiye'ye giden arkadas tam olarak hangi gun gidiyorsun. Ve hangi havaalanindan. Sizi ugurlamaya gelirim. Hepinizin cantasina birer laptop sikistiririm :)

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

eyalet new jersey

vergisi falan herseyi dahil fiyat bu civarda seyrediyor. Telefon lazim Turkiye'dekilere. O yuzden telefon gonderiyorum.

Onumuzdeki ay 5 cikacagini biliyorum, zaten ben de o yuzden eylulun sonunu bekliyorum ki, 4s in fiyati dussun.

Turkiye'ye giden arkadas tam olarak hangi gun gidiyorsun. Ve hangi havaalanindan. Sizi ugurlamaya gelirim. Hepinizin cantasina birer laptop sikistiririm :)

O telefon zaten şuan Türkiyede de 600 - 700 dolar arası satılıyor, uğraştığına değmez hatta daha pahalıya gelir emin ol.

Ayrıca, Clifton? :)

Ehl-i Byte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Turkiye'de nerede 600-700 dolara satiliyor. Hemen alayim.

Ayrica, Clifton?

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 1669 Toplam Mesaj: 15