Yurtdısı İban Nosuna Tr Den Para Gönderilebiliyor Mu
-
do_som bunu yazdı
teşekkürler arkadaslar cok para kesiyorlarmıs amk
western union, money gram, upt gibi firmalardan teklif al. göndereceğin ülkede türk bankası varsa buradaki şubesinden isme de çıkarabilirsin.
-
Delegado_Zero bunu yazdıdo_som bunu yazdı
teşekkürler arkadaslar cok para kesiyorlarmıs amk
western union, money gram, upt gibi firmalardan teklif al. göndereceğin ülkede türk bankası varsa buradaki şubesinden isme de çıkarabilirsin.
teşekkür ederim hocam bakıcam
-
https://www.upt.com.tr/tr/index.html
buna bak bi de hocam
-
swift ile iban kullanarak gönderebilirsin bir de her bankanın bic kodu var onuda öğren hocam
-
herkese teşekkür ederim
-
soyleyen oldu mu bilmiyorum, yurtdisindaki arkadasin turk bankasinda hesabi varsa, banka karti da yanindaysa %0.03 kesiyor, herhangi bir bankamatikten ceksin. en hesapli yoldur, defalarca teyid edilmistir.
-
Swift
İbana gecilmesi sebibi zaten bu kesintilere bak
Westernunionla filan daha ucuza alabilirsin gonderebilirsin
-
mizahi bunu yazdı
soyleyen oldu mu bilmiyorum, yurtdisindaki arkadasin turk bankasinda hesabi varsa, banka karti da yanindaysa %0.03 kesiyor, herhangi bir bankamatikten ceksin. en hesapli yoldur, defalarca teyid edilmistir.
Ulkeye/bankaya/atmye gore degisir (: ozellikle dogu avrupanin standalone atmleri tr debit karta islem basi 30-40€ kesmeye kalkip bi de utanmadan dusuk kurla cevirmeye niyetlenebiliyor.
-
btc diye bişi var agalar zımbala gitsin
-
izzmarit bunu yazdımizahi bunu yazdı
Ulkeye/bankaya/atmye gore degisir (: ozellikle dogu avrupanin standalone atmleri tr debit karta islem basi 30-40€ kesmeye kalkip bi de utanmadan dusuk kurla cevirmeye niyetlenebiliyor.
Pardon ozur diliyorum, benim soyledigim abd icin gecerli. Avrupa hakkinda hicbir bilgim yok.
Uyari icin tesekkurler @izzmarit, balik olan.